Uuden Suomen bloggaaja, tule tapaamaan toisia ja meitä!

Minulla on ilo kutsua teidät bloggaajat tapaamaan toisianne, valtakunnan johtavia poliitikkoja ja meitä usarilaisia kymmenelle paikkakunnalle 5.9. – 16.10. Kutsumme tapaamisten sarjaa kuntavaalikiertueeksi.

Tapahtumat ovat ilmaisia. Siellä keskustellaan ”virallisessa osuudessa” paikallisesta sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä. Toimiiko terveyskeskus, onko lapsille ja vanhuksille hoitajia, mitä palvelut maksavat, miten paras hoito taataan jne.

Helsingin Kallioon Kuntatalolle 5.9. klo 18 mukaan ovat lupautuneet pääkaupunkiseutulaiset kansanedustajat Mari Kiviniemi (kesk.), Mikael Jungner (sd.) ja Osmo Soininvaara (vihr.).

Tampereen Johanneksen koululle 12.9. klo 18 tulevat näillä näkymin pirkanmaalaiset kansanedustajat Lea Mäkipää (ps.), Kimmo Sasi (kok.) ja Hanna Tainio (sd.).

Lahteen kirjaston auditorioon 13.9. klo 18 aikovat saapua lahtelaiset kansanedustajat Juha Rehula (kesk.) ja Jouko Skinnari (sd.) sekä Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilkka Viljanen (kok.).

Muiden paikkakuntien koviin poliitikkonimiin palaan myöhemmin.

Joka paikassa on myös joko kiertueen kaupallisen kumppanimme Attendon toimitusjohtaja Pertti Karjalainen tai varatoimitusjohtaja Antti Ylikorkala.

Puolitoistatuntisen ”virallisen osuuden” päälle voimme keskustella vapaamuotoisesti tarjoilun parissa kaikista kiinnostavista aiheista.

Ilmoittaudu jollekin kymmenestä paikkakunnasta täällä.

Lisätietoa kiertueesta löydät täältä.

P.S. Uusi Suomi raportoi tapahtumista aktiivisesti verkkoon.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu