Hyvä pöhinä 10 kaupungissa – Helsinkiinkin vielä mahtuu

Te bloggaajat olette ilmoittautuneet joukolla kuntavaalitilaisuuksiimme eli hyvä on pöhinä. Vaikka ilmoittautumisia esimerkiksi Helsingin Kuntatalolle (5.9.) on kaikkiaan jo pitkälle yli sata, otamme edelleen vastaan ilmoittautumisia myös sinne.

Tampereelle (12.9.) ja Lahteen (13.9.) on vielä hyvin paikkoja, kuten myös seitsemälle muulle paikkakunnalle, joille Usarin kiertueporukka saapuu syyskuun loppupuolella ja lokakuussa.

Helsingin panelistikoostumus on vähän muuttunut. Sairauskohtauksen saanut – ja siitä onneksi hyvin toipuva – Mikael Jungner (sd.) ottaa rauhallisesti ja tilalle tulee demareista kansanedustaja Päivi Lipponen. Jo aiemmin mukaan lupautuneiden  Mari Kiviniemen (kesk.) ja Osmo Soininvaaran (vihr.) lisäksi paikalle saadaan myös perussuomalaisten espoolainen kansanedustaja Arja Juvonen ja kokoomuslainen Helsingin  kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Rautava.

Kovia nimiä koko joukko, mutta myös yleisöön on saapumassa hyvin kiinnostavia kasvoja…

Tampereen ja Lahden tilaisuuksien panelistiporukat alkavat myös olla aika lailla valmiita. Tampereelle tulossa ovat kansanedustajat Lea Mäkipää (ps.), Kimmo Sasi (kok.) ja Hanna Tainio (sd.). Vahvaa paikallisväriä antaa lisäksi ainakin kaupunginhallituksen jäsen Mikko Aaltonen (vas.).

Lahden paneeliin saapuvat eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Juha Rehula (kesk.), kansanedustaja Jouko Skinnari (sd.), kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Leena Mantere (kd.) ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilkka Viljanen (kok).

Juontamiini paneeleihin osallistuu kaikilla paikkakunnilla myös joko Attendon toimitusjohtaja Pertti Karjalainen tai varatoimitusjohtaja Antti Ylikorkala.

Tilaisuuksissa puhutaan pinnalla olevista ”sote-asioista”, kuten terveydenhoidosta ja vanhuspalveluista. Kuntien budjeteistahan nämä meitä kaikkia koskettavat asiat syövät leijonanosan.

Toivottavasti tapaamme myös ”livenä”. Paneelin jälkeen on pientä tarjoilua ja vapaata seurustelua.

Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.uusisuomi.fi/kuntavaalikiertue2012/ilmoittaudu

Lisätietoa kiertueesta täällä: http://www.uusisuomi.fi/aiheet/kuntavaalikiertue-2012

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu