Nyt kannattaa kertoa toisillekin kuka on

Olemme lisänneet tänään Uuden Suomen keskusteluohjeisiin seuraavan asian:

HUOM!

Vaikka käyttäjä voi kirjautua Uuden Suomen palveluun itsenäisesti ilman ylläpitäjän erillistä hyväksyntää, pidättää Uusi Suomi oikeuden hyväksyä henkilö kirjoittamaan palveluunsa. Kirjoittamisen salliminen edellyttää sitä, että kirjoittajan tulee olla toisille käyttäjille tunnistettavissa, eikä hän ole aiemmin rikkonut toistuvasti Uuden Suomen käyttöehtoja ja keskusteluohjeita.

Uuden Suomen käyttöehdoissa sanotaan muun muassa seuraavasti: ”Blogipalvelu-keskustelua ylläpitävä ja hallinnoiva Asiakas sitoutuu antamaan oikean nimensä ja tarpeelliset yhteystietonsa henkilöautentikointia varten. Lisäksi Asiakas sitoutuu siihen, että hänen oikea nimensä ja asuinkuntansa voidaan julkaista blogin tai muun kirjoituksen yhteydessä. Uusi Suomi suosittelee Blogipalvelun kirjoittajille oman valokuvan käyttöä tekstien yhteydessä.”

Uusi Suomi voi poistaa ilman varoitusta oikeuden kirjoittaa, jos se epäilee, että palvelun käyttäjä ei kirjoita omalla nimellään, hän ei ole liittänyt omaa valokuvaansa palveluun tai muista vastaavista syistä.

Uuden Suomen käyttöehdot: https://oma.uusisuomi.fi/kayttoehdot

Uuden Suomen keskusteluohjeet: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

0
Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu