Jatkossa omalla nimellä (ja kuvalla), kiitos

Kirjoitin vajaa kaksi kuukautta sitten blogiini otsikolla Nyt kannattaa kertoa toisillekin kuka on. Tämän saman linjan mukaisesti Uusi Suomi on alkanut aktiivisesti karsia tunnistamattomia kirjoittajia Puheenvuorosta, Vapaavuorosta ja uutiskeskustelusta, mikä lisää nimellään ja kuvallaan esiintyvien näkyvyyttä palvelussamme.

Tästä lähtien Uusi Suomi ei pidä nimimerkkejä suotavina kuin aivan erityisissä tapauksissa. Sallittu anonymiteetti edellyttää yksittäiseen kirjoitukseen liittyvää erillistä syytä ja sen hyväksymistä toimituksessa samaan tapaan kuin sanomalehtien mielipidesivuilla on käytäntönä.

Myös käyttöehtojemme ja keskusteluohjeidemme noudattamiseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota, koska tämä on teiltä bloggaajilta ylläpitoon kantautunut yleinen toive. Sääntöjen tahallinen rikkominen voi johtaa äärimmäisessä tapauksessa tilin sulkemiseen kerrasta.

Tämän kaiken Uuden Suomen toimitus haluaa tehdä siksi, että sääntöjen mukaan käyttäytyvä suuri enemmistö viihtyisi täällä entistä paremmin.

 

Nämä kannattaa lukea!

Uuden Suomen käyttöehdot: https://oma.uusisuomi.fi/kayttoehdot

Uuden Suomen keskusteluohjeet: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu