Messuilla nähdään, Nikon nahkarotsi voittajalle

Uusi Suomi osallistuu näkyvästi Veronmaksajien Vero2013-tapahtumaan 13.3. – 14.3. Meillä on Helsingin Marina Congress Centerissä oma esittelypisteemme, jolla päivystämme kumpanakin päivänä.

Tällä kertaa Uudella Suomella on myös erillinen tilaisuus veromessuilla. Minä vedän E-salissa paneelin keskiviikkona 13.3. klo 14.00 – 15.15. Otsikkona on: Onko Suomen talouspohja jo nähty? – Nuorten vaikuttajien paneeli.

Paikalle ovat lupautuneet varakansanedustaja Elina Lepomäki (kok.), Suomen keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen (kesk.), Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin (sd.) ja Helsingin varavaltuutettu Nuutti Hyttinen (ps.). Lepomäki ja Kurvinen ovat Uuden Suomen lukijoille tuttuja Puheenvuoron blogeistaan.

Keskustelemme lääkkeistä  nykytilanteeseen, jossa valtio on ankarasti alijäämäinen ja kunnat rahapulassa.
Onko nyt fiksumpaa kiristää veroja kuin supistaa menoja?

Kustantaja Niklas Herlin on paikalla Uuden Suomen ständillä keskiviikkona 13.3. klo 15.30 – 17.00.

Messupisteessämme voit tavata molempina päivinä Uuden Suomen myyntijohtajan Pirkko Virtasen ja messuemäntä Riitta Hakulisen. Minut tapaat siellä varmimmin keskiviikkona 13.3. klo 12 – 14 ja torstaina iltapäivällä klo 15:n jälkeen.

Tervetuloa tervehtimään meitä!

Tässä tietoa sisäänpääsystä: http://www.veronmaksajat.fi/fi-FI/tapahtumat/vero2013/yleistietoakavijoi…

P.S. Messuilla voit myös voittaa Nikon mokkanahkarotsin. Hän tunnetusti omistaa liian monta nahkarotsia, joten jatkossa sitten yhden vähemmän. (http://niklasherlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/134451-suomalainen-laatutyo…)

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu