Vaikutusvaltainen olet sinä, bloggaaja

Uusi Suomi on ollut olemassa verkossa runsaat kuusi vuotta, eli se on reippaassa esikouluiässä. Olemme saavuttaneet parhaana kuukautenamme jo lähes 700 000 suomalaista lukijaa (ComScore, syyskuu 2013), ja verkkokeskustelumyllyn pyörityksessä olemme nousseet omalle paikallemme.

Nyt uusimme sloganimme. Se näkyy tuossa vieressä.

Vaikutusvaltainen suomalainen olet sinä: poliitikko, yrittäjä, työntekijä, työtön, eläkeläinen tai opiskelija. Sinä, joka bloggaat Uudessa Suomessa Puheenvuoroon tai Vapaavuoroon. Sinä, joka voit saada palveluamme ponnahduslautana käyttäen kymmeniä tuhansia seuraajia ajatuksillesi, kuvillesi ja jakamallesi videoidulle sisällölle.

Monet teistä lukijoista ja kirjoittajista ovat hankkineet vaikutusvaltaa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Te teette politiikkaa eli hoidatte meidän yhteisiä asioitamme kunnallisella, valtiollisella ja eurooppalaisella rajat ylittävällä tasolla. Se on kova ja arvostettava duuni.

Päätöksentekijät valitaan vaaleilla, ja seuraavaksi edessä ovatkin europarlamenttivaalit toukokuussa 2014, alle puolen vuoden päästä. Yli neljäkymmentä ehdokasta, siis Euroopan tasolla vaikutusvaltaa tavoittelevaa suomalaista, kirjoittaa jo täällä Puheenvuorossa. Kirjoitukset löytyvät muiden joukosta, mutta myös täältä omalta sivultaan.

Kohta monien täällä bloggaavien on mahdollista debatoida myös omalla äänellään verkossa. Sellaisessa radiotyyppisessä pioneerihankkeessa Uusi Suomi on mukana. Kerromme siitä tarkemmin myöhemmin, näillä näkymin ensi kuussa.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu