Jaamme blogitekstejänne nyt ahkerasti Twitterissä ja Facebookissa

Hyvät kanssabloggaajat, autamme systemaattisesti teitä kirjoitustenne levittämisessä täältä Puheenvuorosta ja Vapaavuorosta muuhun sosiaaliseen mediaan. Olemme jo tänään jakaneet kaikki tekemämme toimituksen valinnat Twitter-seuraajillemme ja Facebookissa blogipalveluamme seuraaville tuhansille henkilöille.

Twitter-seuraajia Uudella Suomella on yli 11 000 ja ja Uusi Suomi Blogien seuraajia Facebookissa yli 4 500 eli aivan pienen somejoukon silmiin arvioimamme parhaat tekstit eivät mene. Lisäksi noin 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa saa päivittäin omaan Uusi Suomi -kirjeeseensä parhaat blogijutut luettavakseen.

Kyseessä ovat siis Uuden Suomen toimituksen valinnat. Valinta osuu hyvin usein rakentavaan avaukseen, joka on ajankohtainen ja jonka kantavana ideana ei ole toisten syyttely. Nyt toimituksen valintojen joukkoon nousee melkoisen paljon eurovaaliehdokkaiden kirjoituksia, mutta toki autamme muitakin hyviä verkkokeskustelijoita saamaan maksimaalisen näkyvyyden internetin suosituissa palveluissa.

Eurovaalihdokkaita bloggaa Puheenvuorossa jo lähes 60, ja he löytyvät tältä samalta sivulta. On ilahduttavaa, että heistä moni käy aktiivista keskustelua muiden bloggaajien kanssa Eurooppa-aiheista.

Muistattehan itsekin jakaa omia kirjoituksianne Facebookiin ja Twitteriin, mistä saatte lisää lukijoita. Se on hyvin helppoa jokaisen blogitekstin alapuolella olevien painikkeiden avulla!

Viereisessä kuvassa näkyy, että esimerkkikirjoitusta on jaettu yli 400 kertaa Facebookissa, sitä on tviitattu viisi kertaa, jaettu kerran Google Plussassa ja suositeltu muiden Puheenvuoron bloggaajien toimesta viisi kertaa.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu