Ojala Ouluun, Väätäinen Helsinkiin

Uuden Suomen eurovaalikiertueelle on saatu kaksi uutta kovaa nimeä. Kemijärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ekonomisti Arto Ojala (kok.) tulee Ouluun ja helsinkiläinen kansanedustaja Juha Väätäinen (ps.) Helsinkiin.

Kiertueella puhumme energiaomavaraisuudesta ja siinä samalla esimerkiksi Ukrainan kriisin vaikutuksista Suomeen ja Eurooppaan.

Mukaan paneeleihin ovat lupautuneet seuraavat eurovaaliehdokkaat:

Tampere 5.5.: Sari Essayah (kd.), Eija-Riitta Korhola (kok.), Jyrki Kasvi (vihr.), Miapetra Kumpula-Natri (sd.) ja Olli Rehn (kesk.)
Helsinki 15.5.: Liisa Jaakonsaari (sd.), Anneli Jäätteenmäki (kesk.), Petri Sarvamaa (kok.) ja Juha Väätäinen (ps., korvaa Sampo Terhon, jolle tuli este)
Oulu 19.5.: Tarja Cronberg (vihr.), Merja Kyllönen (vas.), Jörn Donner (r.), Simon Elo (ps.), Arto Ojala (kok.) ja Hannu Takkula (kesk.)

Olemme koettaneet noudattaa parhaamme mukaan eduskuntapuolueiden kesken tasapuolisuutta ja suhteuttaneet 15 henkilön panelistikokonaisuuden puolueiden kannatukseen ja europarlamenttipaikkoihin.

Riippumaton Uusi Suomi raportoi tilaisuuksista sivuilleen, joilla on parhaimmillaan jo yli 500 000 eri kävijää viikossa. Kyselyissämme noin 90 prosenttia lukijoista on kertonut käyvänsä äänestämässä.

Saa panna sanan kiertämään, että vielä on saleissa tilaa. Ilmoittautua voi tämän linkin takana ja sieltä löytyy myös lisätietoa aiheesta:
 
http://www.uusisuomi.fi/eurovaalikiertue2014

Blogikeskustelua aiheesta:

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/165815-ukrainan-kriisi-suom…

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu