Nyt muuttui karusellinostojen politiikka

Uusi Suomi muuttaa tästä päivästä alkaen väliaikaisesti politiikkaansa Puheenvuoron ja Vapaavuoron niin sanottujen karusellinostojen kanssa. Syynä ovat eurovaalit, joiden ennakkoäänestys alkaa huomenna.

Muutos koskee eurovaaliehdokkaita, joiden blogikirjoituksia toimitus ei seuraavan vajaan kahden viikon aikana nosta ylös blogipalvelujen paraatipaikalle. Samalla ne eivät nouse myöskään Uuden Suomen etusivulle, eivätkä lähde kauttamme levitykseen muuhun sosiaaliseen mediaan.

”Vaalirauha” Puheenvuoron ja Vapaavuoron toimituksellisissa nostoissa päättyy varsinaisen vaalipäivän 25.5. iltana.

Uutisia Uusi Suomi tekee myös eurovaaliehdokkaiden blogeista entiseen tapaan, kun uutiskynnys tekstin pohjalta ylittyy. Ne lähtevät levitykseen myös Facebookiin ja Twitteriin kuten nytkin.

Eli nyt on karuselli vapaana kaikkien muiden bloggaajien avauksille. Sen verran on sanottava, että eurovaaleihin liittyvät analyyttiset kirjoitukset ovat aavistuksen etulyöntiasemassa näin vaalien alla. Selkeä jonkun yksittäisen ehdokkaan rummuttaminen mainosmaisesti taas saattaa lentää etusivulta kokonaan pois.

Eurovaaliehdokkaan blogin voimme myös heittää pois etusivulta esimerkiksi niissä tapauksissa, joissa Puheenvuoron etusivun listauksessa näkyvä kuva on mielestämme liian mainosmainen. Ehdokkaiden mainostila on erikseen sivun reunassa.

Tämä riittää karusellipolitiikasta tällä erää. Saa kysyä tästä välillä tunteitakin nostattavasta aiheesta.

Ja muistakaahan tulla Uuden Suomen eurovaalitilaisuuksiin ylihuomenna torstaina klo 18 Astoria-saliin Helsinkiin ja ensi maanantaina samaan aikaan Hotelli Cumulus Ouluun!

Kummassakin on tavattavissa ykkösluokan kattaus suomalaisia eurovaaliehdokkaita. Heistä menee uskoakseni erittäin monta läpi, eli nyt on ainutlaatuinen tilaisuus laittaa henkilökohtaista viestiä Brysseliin asti.

 

Tässä ilmoittautuminen Helsinkiin ohjelmineen ja esiintyjineen: http://www.uusisuomi.fi/tapahtumat/uuden-suomen-eurovaalikiertue-helsing…

Tässä ilmoittautuminen Ouluun ohjelmineen ja esiintyjineen: http://www.uusisuomi.fi/tapahtumat/uuden-suomen-eurovaalikiertue-oulussa

Tässä juttua keskustelun aiheesta: http://www.uusisuomi.fi/eurovaalikiertue2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu