Näiden puolueiden ehdokkailla nyt eniten blogeja

Uuden Suomen Puheenvuoro on jo lähes 300:n tänä keväänä eduskuntavaaleissa ehdolle aikovan paikka tuoda näkemyksiään julki. Erittelen tässä, mistä puolueista on kuinkakin paljon bloggaajia.

Kuten alla olevasta taulukosta näkyy, eniten bloggaajia ovat saaneet tässä vaiheessa liikkeelle perussuomalaiset (51), toiseksi eniten kokoomus (28) ja kolmanneksi eniten vihreät (27).

Kaikki ehdokkaiden blogit on koottu tälle sivulle.

Nämä eduskuntavaalit ovat Puheenvuorolle järjestyksessä toiset. Vuonna 2011 täällä bloganneista tuli Arkadianmäelle valituksi 45 henkilöä. Hyvin moni heistä on blogannut läpi vaalikauden.

Uusia blogeja Puheenvuoroon perustetaan päivittäin. Täällä on eduskuntavaaliehdokkaille kattavasti lisätietoa, jos bloggaaminen kiinnostaa.

Kirjoittaminen on ilmaista ja sitä voi harrastaa juuri silloin kuin se itselle parhaiten sopii. Olen hyvin tyytyväisenä pannut merkille, että moni uusi bloggaaja on tiennyt heti, mistä on kysymys ja osallistunut aktiivisesti oman bloginsa ja myös muiden blogien keskusteluun.

Uusi Suomi tavoittaa viikoittain satoja tuhansia suomalaisia ja kiinnostavimmat yksittäiset blogikirjoitukset leviävät Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa kymmenille tuhansille. Toimitus osallistuu Puheenvuoron keskusteluun ja valvoo, että sääntöjä noudatetaan.

 

Ehdokkaita Puheenvuorossa 30.1.2015

 

Keskusta 23

Kokoomus 28

Kristillisdemokraatit 20

Perussuomalaiset 51

RKP 2

Sosialidemokraatit 25

Vasemmistoliitto 18

Vihreät 27

 

Itsenäisyyspuolue 10

Köyhien asialla 1

Muutos 12

Piraattipuolue 25

SKP 4

Sitoutumaton 8

Muut 2

Ei ilmoitettua puoluekantaa 26

 

Kaikki yhteensä 282

 

 

 

 

 

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu