Ehdokas, laita vaalipiiri blogiisi

Puheenvuoro tarjoaa eduskuntavaaliehdokkaille nyt mahdollisuuden merkitä blogiin vaalipiiri, jossa on ehdolla. Tällä halutaan lisätä ehdokasblogien informaatioarvoa.

Vaalipiirejähän on näissä vaaleissa 13, joista suurin on Uudenmaan vaalipiiri. Sieltä valituksi tulee 35 kansanedustajaa, Helsingin vaalipiiristä 22, Varsinais-Suomen vaalipiiristä 17, Satakunnan vaalipiiristä 8, Hämeen vaalipiiristä 14, Pirkanmaan vaalipiiristä 19, Kaakkois-Suomen vaalipiiristä 17, Savo-Karjalan vaalipiiristä, 16 Vaasan vaalipiiristä 16, Keski-Suomen vaalipiiristä 10, Oulun vaalipiiristä 18, Lapin vaalipiiristä 7 kansanedustajaa ja Ahvenanmaalta 1 kansanedustaja.

Ehdokas voi merkitä oman vaalipiirinsä blogin profiilissa (muokkaa -> vaalit) samassa paikassa, jossa on käynyt laittamassa aikeensa ryhtyä ehdolle.

Eduskuntavaaliehdokkaita on mukana Puheenvuoron blogeissa jo noin 350. Edustettuna ovat kaikki eduskuntapuolueet ja useita pienpuolueita. Katso ehdokkaiden kaikki Puheenvuoro-blogit täältä.

Saman vaalipiirin blogit koostetaan samalle sivulle, jolloin äänestäjät voivat lukea oman vaalipiirinsä ehdokkaiden tekstejä kootusti. Ne löytyvät klikkaamalla ehdokkaan profiilitiedoissa olevaa vaalipiiriä.

Vaaleihin on aikaa enää puolitoista kuukautta. Nyt on aika kiihdyttää keskustelua tärkeistä teemoista ja nostaa omaa profiiliaan asiapohjalta!

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu