Uusi Suomi on siirtynyt vaalimoodiin – nyt viiltäviä analyysejä kirjoittamaan!

Uuden Suomen verkkopalvelu on siirtynyt nyt vaalimoodiin näin eduskuntavaalien alla. Tämä näkyy Puheenvuorossa siten, että emme nosta toimituksen poimintoihin eduskuntavaaliehdokkaita tästä viikosta eteenpäin. Sama koskee Vapaavuoroa.

Niin sanottu vaalikaranteeni kestää siihen saakka, kunnes vaalihuoneistot ovat sulkeutuneet 14. huhtikuuta kello 20.

Uuden Suomen toimitus tekee normaalein uutiskriteerein uutisia kiinnostavista blogiavauksista myös ennen vaaleja. Uutistoimintaan vaalikaranteeni ei luonnollisestikaan ulotu.

Ehdokkaita täällä Puheenvuorossa on nyt satoja, ja istuvia kansanedustajiakin kirjautuneena noin puolet kaikista kahdestasadasta. Blogeista tehtyjä uutisia jaamme sosiaalisessa mediassa vanhaan tapaan.

Me toimituksessa kannustamme bloggaajia viiltäviin ja asiallisiin analyyseihin eduskuntavaalien ilmiöistä, teemoista ja vaaliasetelmista. Niitä on jo paljon näkynytkin, mikä tekee Puheenvuorosta tarpeellisen kaikille, joita politiikka ja tulevat vaalit kiinnostavat. Toimitus nostaa eduskuntavaalien alla parhaat ei-ehdokkaiden kirjoitukset poimintoihinsa ja jakaa ympäri sosiaalista mediaa.

Myös omat Vaalivalvojat-sarjan kirjoituksemme näkyvät täällä Puheenvuoro-blogeissa kuten myös Uuden Suomen uutispuolella, Kauppalehdessä ja Talouselämässä. Vaalivalvojat on Kauppalehden, Talouselämän ja Uuden Suomen toimittajien yhdessä toteuttama sarja, jossa pureudumme vaalien ilmiöihin tästä viikosta eduskuntavaaleihin.

Kaikki Vaalivalvojat-kirjoitukset löytyvät tästä osoitteesta: https://www.uusisuomi.fi/aiheet/vaalivalvojat

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu