Oletko sinä sinä?

Uuden Suomen Puheenvuoroon on saatu tänään uusi toiminto: Nettihenkkarit. Niiden avulla voit halutessasi ilmaista kaikille kirjoittajille, että palveluun ilmoittamasi nimi on oikea, eli sinä olet sinä.

Nettihenkkarit perustuu verkkopankkitunnistukseen. Henkkarit on helppo liittää omaan blogiin asetuksissa. Minäkin onnistuin ensi yrittämällä muutamassa minuutissa, eli muillekaan sen ei pitäisi olla ongelma.

Nettihenkkarit löytyvät blogikirjoituksesta esittelytekstin alta ja kunkin kirjoittajan blogin etusivulta. Sieltä kun klikkaa, löytyy minun kohdaltani tiedot: Huusko Markku Johannes, yli 18-vuotias, mies. Eikä muuta.

Käykää katsomassa esimerkiksi täältä minun Nettihenkkarini.

Ensimmäisen puolen vuoden ajan Uuden Suomen Puheenvuoron Nettihenkkarit ovat ilmaiset. Sen jälkeen hinta on 10 (kymmenen) euroa per vuosi. Yhteistyökumppanina on suomalainen NorthID-niminen firma.

Korostan, että mitään pakkoa ei ole. Koko ajan filosofianamme on ollut, että Puheenvuoroa viedään suuntaan, jossa oikeat henkilöt puhuvat asioista. Näin voi todistaa olevansa oikea henkilö. Halutessaan.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu