Usari jakelee teidän hyviä blogikirjoituksianne entistä laajemmalle yleisölle

Kyselimme viime viikolla Uutta Suomea Facebookissa seuraavilta lukijoilta, miten meidän kannattaisi jakaa Puheenvuoron ja Vapaavuoron hyviä blogikirjoituksia. Mielipiteiden kirjo oli laaja ja keskustelu vilkasta. Tältä pohjalta päätimme perustaa teidän kirjoituksillenne omat sivut – Uusi Suomi Blogit.

Usarin toimituksen uutisjutuista jaamme osan jatkossakin Facebookissa monelle tutuilla Uusi Suomi -sivuilla. Siellä meillä on jo lähes 10 000 seuraajaa. Pelkästään viimeisen viikon aikana heitä on tullut yli sata lisää.

Twitterissä Uutta Suomea seuraa nyt runsaat 2 000 henkilöä, eli kaverijoukko on sielläkin kohtuullisen iso. Twitterin merkitys kasvaa vauhdikkaasti ja mekin toimituksessa mietimme, miten voisimme palvella yhä paremmin tiedonjanoisia sen avulla. Saa esittää ajatuksia!

Olemme päättäneet nostaa Facebookiin Uusi Suomi Blogit -sivulle kaikki samat blogikirjoitukset, jotka nostamme blogeista verkkolehti Uuden Suomen etusivulle. Näin haluamme edistää mielenkiintoisten ja ajankohtaisten Puheenvuoro- sekä Vapaavuoro-kirjoitusten leviämistä mahdollisimman suurelle lukijakunnalle verkossa.

Internet on pohjaton ja hyvän sisällön löytäminen monista palveluista mahdotonta. Me toimituksessa haluamme auttaa siinä, että Uuden Suomen blogeista hyvä kirjoittaja tulee huomatuksi.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu