Hyvä yhteisö, Uuden Suomen blogeihin tehty nyt useita parannuksia teidän aloitteestanne

Uuden Suomen uudistettua blogipalvelua on kehitetty ensimmäisen puolentoista viikon toiminnan aikana suuntaan, jota te käyttäjät olette toivoneet.

Keskustelua aiheesta viime viikon bloggauksessani:

Ensinnäkin, olemme muuttaneet kommenttiketjujen rakennetta ja toiminnallisuuksia siten, että kommentit tulevat palveluun numeroidusti. Blogiyhteisön aktiivien toivelistalla tämä oli korkealla.

Aina kun vastaa kommenttiin, tulee näkyviin se numero, mihin kommenttiin tai kommentin vastaukseen uusi vastaus on. Käytettävyyttä parantaaksemme on tuossa vastauksessa vielä linkki kommenttiin tai vastaukseen, johon se liittyy.

Kommenttinumerointi pohjautuu kaikkiin palveluun tulleisiin kommentteihin, eli älkää hätkähtäkö siitä, että numerointi lähtee liikkeelle runsaasta kolmesta miljoonasta. Näin paljon kommentteja palveluumme on siis tullut vuosien saatossa.

Toiseksi, blogien kommenttien sisennys on ratkaistu nyt siten, että vastaus ensimmäiseen kommenttiin on sisennetty ja sen alla oleva keskustelu on suoraan sen alla, eli kaikki kommentit ja vastaukset niihin näkyvät selkeästi myös mobiililaitteissa. Rajoituksia vastausten määrälle ei ole.

Kolmanneksi, sekä Puheenvuorossa että Vapaavuorossa on mahdollista lisätä valokuvia viiden megatavun tiedostokokoon asti.

Neljänneksi, kuvatekstin laittaminen blogien pääkuvitukseen on nyt mahdollista.

Viidenneksi, bloggaajan profiilikuvan kuvasuhde on saatu kuntoon.

Kuudenneksi, Vapaavuoron kategoriat – kulttuuri, ruoka, urheilu, valokuvaus, vapaa-aika ja viihde – ovat tulleet palveluun näkyville.

Seitsemänneksi, kunkin bloggaajan arkistot näkyvät blogin profiilisivulla vuosia taaksepäin.

Muitakin parannuksia on tekeillä. Jotkut niistä voivat syntyä hyvinkin nopeasti, joissain menee vähän enemmän aikaa ja jonkun toiveen osalta on ehkä myönnettävä, että niitä on hyvin vaikea teknisesti toteuttaa.

Kiitos kaikista saamistamme kommenteista, tästä eteenpäin!

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu