Olemme saaneet paljon palautetta Uuden Suomen uudistuksesta, kiitos siitä lukijat!

Kuvassa Uuden Suomen toimituksen Leo Lemmetty, Minna Karkkola, Markku Huusko, Jenni Tamminen ja Teppo Ovaskainen kuvattuna Alma Talentin toimitusympäristössä. Kuva: Karoliina Vuorenmäki

Tämä on ollut historiallinen viikko Uudelle Suomelle. Julkaisimme maanantaina palvelumme uudistuksen, jossa menivät täysin uusiksi niin uutispalvelu kuin blogialustakin.

Olemme saaneet teiltä lukijoilta ja bloggaajilta paljon palautetta, mikä on hieno asia. Se auttaa meitä kehittämään palveluamme suuntaan, jota te toivotte.

Uusi Suomi, jonka printtiversio perustettiin sata vuotta sitten vuonna 1919, jatkaa digitaalista elämäänsä nyt myös tilattavana. Positiivisena palautteena pidänkin sitä, että Uuden Suomen digitilauksia on tullut tällä viikolla enemmän kuin osasimme odottaa. Kiitos luottamuksesta, tilaajat!

Uusittuja blogialustojamme Puheenvuoroa ja Vapaavuoroa koskien on tullut myös kritiikkiä. Kaiken olemme pyrkineet noteeraamaan, ja olemme ryhtyneet myös toimenpiteisiin.

Yksi ongelma oli blogikeskusteluihin liittyvän koodin kanssa, mikä aiheutti myös käyttökatkoksen. Se ongelma saatiin kuntoon keskiviikkona, jonka jälkeen palvelu on pelannut.

Tähän mennessä on korjattu kohdalleen myös kommentoijien nimen näkyvyys. Keskusteluketjujen rakennetta on päivitetty ja päivitetään edelleen.

Uuttakin on, kuten esimerkiksi aiempaa helpompi tapa upottaa kuvia tekstin sekaan.

Some-yhteensopivuutta on taas lisätty siten, että blogeista pystyy jakamaan otteita Twitteriin ja Facebookiin maalaamalla haluamansa kohdan tekstistä. Uuteen palveluun tehty myös parannus, jossa videoita ja some-viestejä pystyy upottamaan helposti omiin blogiteksteihin toisin kuin ennen.

Esimerkki Twitter-upotuksesta (kopioidaan linkki valittuun kohtaan tekstiä):

Esimerkki Facebook-upotuksesta (kopioidaan linkki valittuun kohtaan tekstiä):

Toki olen vähän puolueellinen, mutta mun mielestä saatiin tänään verkkoon uudistunut Uusi Suomi, joka on kerrassaan…

Posted by Markku Huusko on Monday, September 9, 2019

 

Esimerkki Youtube-upotuksesta (kopioidaan linkki valittuun kohtaan tekstiä):

Työn alla on edelleen useampia korjauksia ja viilauksia uusitulle blogialustallemme.

Parasta mielestäni on se, että teiltä lukijoilta on sadellut Puheenvuoroon ja Vapaavuoroon tiiviiseen tahtiin bloggauksia myös tällä viikolla. Kirjautumiset ja sisällön tuottaminen ovat siis onnistuneet uudellekin alustalle.

Palautetta ja kysymyksiä palvelusta voi edelleen laittaa tänne:

https://response.questback.com/alma/vrsloy5uvn

Ongelmista kirjautumiseen liittyen voi raportoida tänne:

us.yllapito@almamedia.fi

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu