Uuden Suomen blogipalvelusta nostetaan jatkossa kirjoituksia Iltalehteen

Uuden Suomen blogipalveluun kirjoitetut tekstit saavat aivan uudenlaista näkyvyyttä, kun niitä aletaan julkaista säännöllisesti Iltalehden printtilehdessä, jolla on päivittäin yli 220 000 lukijaa.

Iltalehti poimii jo aivan lähitulevaisuudessa Uuden Suomen blogeista ensimmäiset kirjoitukset pääkirjoitussivulleen. Iltalehden toimitus editoi lehdessä julkaistavat kirjoitukset. Julkaistavan kirjoituksen mitta on noin 2 500 merkkiä.

Alma Talentin käyttöehtojen pohjalta Uuden Suomen käyttäjien bloggausten julkaiseminen Iltalehdessä ja muissa Alma Median printeissä on ilman erillistä ilmoitusta mahdollista, mutta jos haluat, ettei omia kirjoituksia saa julkaista painettuna, asiasta voi ilmoittaa Uuden Suomen ylläpitoon us.yllapito@almamedia.fi ja tieto välittyy eteenpäin.

Jo nyt on mahdollista, että Uuden Suomen blogeissa julkaistu kirjoitus julkaistaan Kauppalehden mielipidesivuilla. Jonkin verran näitä nostoja on myös tehty. Uusi Suomi, Kauppalehti ja Iltalehti ovat kaikki Alma Median julkaisuja.

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu