EU-vastainen värisuora voitti

Kannatti tänään seurata PS-puolueen Seinäjoen puoluekokousta. Eipä jäänyt epäselväksi, minkälaisen EU-vastaisen värisuoran PS-puolueen jäsenet valitsivat puolueensa johtoon. Se on hyvä tietää, kun arvioi tulevien vuoden 2023 eduskuntavaalien tulosta ja sen jälkeisiä hallitusneuvotteluita.

Viimeistään tässä vaiheessa äänestäjien kannattaa aktivoitua hahmottamaan itselleen sitä, mitä EU merkitsee Suomen kauppapolitiikalle, finanssipolitiikalle, talouspolitiikalle, kulttuuriselle kanssakäymiselle, koulutuspolitiikalle ( esim. Erasrmus-ohjelma ), tutkimukselle ja kehittämiselle ( T & k ),viennille ja tuonnille, työllisyydelle, työvoiman saannille ja liikkuvuudelle, puhumattakaan ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikasta. Tätä kaikkea voi sitten peilata siihen miten PS-puolue ottaa näihin asioihin kantaa ja minkälaista linjaa pääministeripuolueeksi aikova alkaa vetämään.

Tietenkin jos PS-puolue lähtee siitä, että Suomi seuraa Brexitin askelmerkkejä, kuten puolueen varapuheenjohtaja Leena Meri linjasi jo pari vuotta sitten, ei näistä asioista PS-puolueessa varmaankaan tarvitse tuntea murhetta. Saattaapi vain olla, että Suomen Fixit tuo ihan muita murheita suomalaisille. Niiden murheiden rinnalla Suomen EU-murheet taitavat olla hyttysen hyrinää.

+12
markkulehto
Kokoomus Oulu

Komentaja evp, kannatan aitoa yrittelijäisyyttä, vastustan keinotekoisia tukiaisautomaatteja, kansakunnan turvallisuuden peruspilarit on pidettävä pystyssä, energian tuotanto tulee perustua todellisiin, taloudellisesti kannattanviin ja toimiviin vaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen infran kehittämisellä luodaan edellytykset koko maan kattavalle ja kannattavalle yritystoiminnalle ja pidetään koko maa-asuttuna sekä puolustettavana. Hallituksen esitykset ja eduskunnan päätökset tulee perustua tosiasioiden tuntemiseen, tunnustamiseen ja vaihtoehtojen aitoon punnitsemiseen. Kannatan yhtenäistä ja vahvaa Eurooppaa. Vapaus, ml. sananvapaus, on puolustamisen arvoista. Suomi kuluu mielestäni länsimaiseen kulttuuriyhteisöön, jossa tunnustetaan länsimaisia arvoja. Näitä arvoja olen itse valmis puolustamaan.
Joka päivä oppii aina uutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu