Marinin keinot nostaa demareiden kannatusta

Hesari otsikoi 12.7.2022, Tutkimus: Puolueiden puheen­johtajista vain Sanna Marin lisää puolueensa kannatusta – miehet uskovat Marinin positiiviseen vaikutukseen naisia voimakkaammin22 klo 0:01, toimittaja Don Lehtinen.

Ohessa muutama näkökulma joka tuli allekirjoittaneelle mieleen tuosta uutisoinnista:

Itse olen kyllä demareissa nähnyt niitäkin eturivin naisia, joilla on ollut muutakin sanomista sekä viestiä kuin mitä paperiin on milloinkin valmiiksi painettu ja kansi- ja yhteiskuvissa esiinnytään. Tällaisia kokeneita ja asiansa tuntevia demaripoliitikkoja ovat mm. Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen ja EU-komissaari Jutta Urpilainen.

No tokihan monelle kansalaiselle riittää kun kuva näkyy, ääni kuuluu ja lööppejä syntyy, sisällöstä niin väliä.

Toisaalta onhan Marinilla jo näyttöä jämäkän johtajan kyvyistään koronan alkuajoilta, kun järjesti potkut HVK:n toimitusjohtajalle asiasta, joka ei kuulunut tämän toimialaan ollenkaan. Hallituksen sisäinen tiedon kulku on ollut tiukasti pääministerin hanskassa. Eikä sitä ole pahemmin haitannut sekään, että hallituksessa on puhelimet useamman kerran näyttäneet olleen rikki. Mitä sitä turhaa kaikkia asioita kaikille kertoo. ”Ja jos eivät ymmärrä yskää , tapelkoot keskenään. Minä en siinä rupee välittäjäksi”.

Pääministerin itsenäisestä päätöksenteosta on myös näyttöä: ”Minua ei tartte tulla neuvomaan. Kyllä minä itte tiedän mitä teen.” Ja jos minä twiittailen Venäjän presidentille kiukkuisia viestejä ohi meidän ulkosuhteista vastaavan TP:n , niin mitä sitten. ”On mulla oikeus sanoa mielipiteeni.”

Nämäkö on ne eväät joilla demareiden kannatusta nostetaan ? Rähinää ja räminää. Kyllähän sillä otsikoihin ja kuviin pääsee.

+5
markkulehto
Kokoomus Oulu

Komentaja evp, kannatan aitoa yrittelijäisyyttä, vastustan keinotekoisia tukiaisautomaatteja, kansakunnan turvallisuuden peruspilarit on pidettävä pystyssä, energian tuotanto tulee perustua todellisiin, taloudellisesti kannattanviin ja toimiviin vaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen infran kehittämisellä luodaan edellytykset koko maan kattavalle ja kannattavalle yritystoiminnalle ja pidetään koko maa-asuttuna sekä puolustettavana. Hallituksen esitykset ja eduskunnan päätökset tulee perustua tosiasioiden tuntemiseen, tunnustamiseen ja vaihtoehtojen aitoon punnitsemiseen. Kannatan yhtenäistä ja vahvaa Eurooppaa. Vapaus, ml. sananvapaus, on puolustamisen arvoista. Suomi kuluu mielestäni länsimaiseen kulttuuriyhteisöön, jossa tunnustetaan länsimaisia arvoja. Näitä arvoja olen itse valmis puolustamaan.
Joka päivä oppii aina uutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu