Maskit, kuka sanoi mitä ja kuka muistaa mitä – mihin tässä pitäisi uskoa ?

Iltis, Laura Manninen, 12.10. 20:42:

THL:n pääjohtaja: THL halusi keväällä tiedottaa maskien käytöstä, ministeriö torppasi aikeet

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006667717.html

Uutisen mukaa THL:n johtaja Markku Tervahauta THL halusi keväällä valistaa kansalaisia maskien käytöstä.   Sosiaali- ja terveysministeriö oli kuitenkin Tervahaudan mukaa sitä mieltä, että maskeista ei ollut kuitenkaan  ”aihetta viestiä sen tarkemmin”.

 

No sitten STM:n viestintäjohtajan, Vivikka Richtin, mukaan STM on viestinyt maskien käytöstä jo hyvinkin aikaisessa vaiheessa, jo huhtikuun alussa.

 

Iltis, Heini Särkkä. 13.10.2020 0:04  :

Ministeriön viestintäjohtaja THL:n johtajan paljastuksesta:”En tiedä, mistä hän puhuu”

STM:n viestintäjohtajan mukaan maskien käyttöön liittyvät asiat ovat olleet ”Työterveyslaitoksen vastuualuetta”.

Hän ( Richt )  toteaa että ovat ( STM ) viestineet maskeista jo paljon aikaisemmin kuin THL:n pääjohtaja.   Tervahauta puhuu kuulemma tiedottamisesta kuun  puolestavälistä alkaen.  STM on tiedottanut maskeista jo huhtikuun aluksta alkaen.  STM on Richtin mukaan  halunnut  tuoda” tosi selkeästi esille maskien turvallisen käytön ja erilaisten maskien erilaiset mahdollisuudet.”  Siis ei vain rajoitukset ?

 

Tuota voi sitten peilata STM:n tiedotteeseen:

Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tiedottavat
Sosiaali- ja terveysministeriö ja THL eivät ohjeista kangasmaskien käytöstä julkisilla paikoilla liikuttaessa

Sosiaali- ja terveysministeriö  18.4.2020 15.15

TIEDOTE 99/2020

ks. linkki:    https://stm.fi/-/sosiaali-ja-terveysministerio-ja-thl-eivat-ohjeista-kangasmaskien-kaytosta-julkisilla-paikoilla-liikuttaessa

Tässä tiedotteessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuka on varmentanut ja kuka on allekirjoittanut tuon tiedotteen.

Se mitä STM on tiedottanut huhtikuun alusta alkaen maskien ”maskien turvallisen käytön ja erilaisten maskien erilaiset mahdollisuuksista” , siihen voi tutustua STM koronaa koskevien tiedotteiden linkkiluettelon kautta:

 

Linkit STM:n muihin koronaa koskeviin tiedotteisiin, löytyvä tämän linki alta:

https://stm.fi/stm-koronavirustiedotteet

Kovasti on tiedotettu sillä noita linkkejä näkyy olevan 7 sivua. Silti tunuu, että tieto ei ole aina kulkenut organisaatioiden sisällä.

Onko puhelimet  olleet rikki, kuten ministeri Lintilä tässä vähän aikaa sitten totesi.

 

markkulehto

Komentaja evp, kannatan aitoa yrittelijäisyyttä, vastustan keinotekoisia tukiaisautomaatteja, kansakunnan turvallisuuden peruspilarit on pidettävä pystyssä, energian tuotanto tulee perustua todellisiin, taloudellisesti kannattanviin ja toimiviin vaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen infran kehittämisellä luodaan edellytykset koko maan kattavalle ja kannattavalle yritystoiminnalle ja pidetään koko maa-asuttuna sekä puolustettavana. Hallituksen esitykset ja eduskunnan päätökset tulee perustua tosiasioiden tuntemiseen, tunnustamiseen ja vaihtoehtojen aitoon punnitsemiseen. Kannatan yhtenäistä ja vahvaa Eurooppaa. Vapaus, ml. sananvapaus, on puolustamisen arvoista. Suomi kuluu mielestäni länsimaiseen kulttuuriyhteisöön, jossa tunnustetaan länsimaisia arvoja. Näitä arvoja olen itse valmis puolustamaan. Joka päivä oppii aina uutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu