Missä britit menevät ?

Juuri nyt seuraan

Brittiparlamentin alahuone hyväksyi Britannian ja EU:n kauppasopimuksen

Kauppasopimus meni läpi ylivoimaisesti. Sitä kannattavat sekä brexit-leiri että suurin oppositiopuolue. Sopimus käsitellään vielä ylähuoneessa.

Suoraa lähetystä siitä kuinka  Britannian parlamentti käsittelee uuden kauppa- ja yhteistyösopimusta.
Tämän seuraaminen antaa näkökulmaa siihen miten UK:ssa asia nähdään.
Kannatta seurata. Siinä nousee monet EU:n ja UK:n väliset suhteet esiin.  Ja tuossa lähetyksessä huokuu brittiläinen kokemus ja näkemys.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007710720.html

LIVE
1080p
markkulehto

Komentaja evp, kannatan aitoa yrittelijäisyyttä, vastustan keinotekoisia tukiaisautomaatteja, kansakunnan turvallisuuden peruspilarit on pidettävä pystyssä, energian tuotanto tulee perustua todellisiin, taloudellisesti kannattanviin ja toimiviin vaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen infran kehittämisellä luodaan edellytykset koko maan kattavalle ja kannattavalle yritystoiminnalle ja pidetään koko maa-asuttuna sekä puolustettavana. Hallituksen esitykset ja eduskunnan päätökset tulee perustua tosiasioiden tuntemiseen, tunnustamiseen ja vaihtoehtojen aitoon punnitsemiseen. Kannatan yhtenäistä ja vahvaa Eurooppaa. Vapaus, ml. sananvapaus, on puolustamisen arvoista. Suomi kuluu mielestäni länsimaiseen kulttuuriyhteisöön, jossa tunnustetaan länsimaisia arvoja. Näitä arvoja olen itse valmis puolustamaan. Joka päivä oppii aina uutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu