Moskovalaisten kadunmiesten ja -naisten kantoja Suomen Nato-jasenyyteen

Osuipa YouTube:sta kohdalle viime yönä oheinen video, jossa haastateltiin ilmeisesti moskovalaisia tavallisia kadun ihmisiä siitä, mitä mieltä he ovat Suomen Nato-jäsenyydestä. Olipa mielenkiintoisia ja kypsiä mielipiteitä. Eikä näissä kommenteissa tuntunut kuultavan lävitse sitä perinteistä ylhäältä syötettyä ”kaikki on Amerikan syytä” -fraseologiaa, jota itsekin olen venäläisiltä joskus kuullut ( he eivät kyllä olleet Moskovasta, vaan itärajamme takaa pienemmistä kylistä ). Kannattaa katsoa. En tunne videon tekijöiden taustoja, mutta asialliselta se vaikutti. Lopputekstinä oli numerot 1420. Mitä lie tarkoittanut. Tietääkö joku ?

Linkki kyseiseen YouTube-videoon: https://www.youtube.com/watch?v=fvjJsFCHXtM , Otsikko: Russians react to Finland joining NATO

+1
markkulehto
Kokoomus Oulu

Komentaja evp, kannatan aitoa yrittelijäisyyttä, vastustan keinotekoisia tukiaisautomaatteja, kansakunnan turvallisuuden peruspilarit on pidettävä pystyssä, energian tuotanto tulee perustua todellisiin, taloudellisesti kannattanviin ja toimiviin vaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen infran kehittämisellä luodaan edellytykset koko maan kattavalle ja kannattavalle yritystoiminnalle ja pidetään koko maa-asuttuna sekä puolustettavana. Hallituksen esitykset ja eduskunnan päätökset tulee perustua tosiasioiden tuntemiseen, tunnustamiseen ja vaihtoehtojen aitoon punnitsemiseen. Kannatan yhtenäistä ja vahvaa Eurooppaa. Vapaus, ml. sananvapaus, on puolustamisen arvoista. Suomi kuluu mielestäni länsimaiseen kulttuuriyhteisöön, jossa tunnustetaan länsimaisia arvoja. Näitä arvoja olen itse valmis puolustamaan.
Joka päivä oppii aina uutta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu