Miksiköhän?

Muutama vuosi sitten taparikollinen potkaisi toista taparikollista Helsingin rautatientorilla, minkä jälkeen potkaistu kuoli muutaman päivän päästä.

Tapaus johti laajoihin väkivallan vastaisiin mielenosoituksiin ja politikkojen jyrkkiin kannanottoihin, joiden erityisenä kohteena oli äärioikeistolaiset mutta varsinainen kohde Suomen kansallismieliset ja perussuomalaiset.

Heinäkuussa 2020 kantasuomalainen nuorukainen potkittiin neljän, ilmeisesti maahanmuuttajan toimesta kuoliaaksi Helsingissä mediatietojen mukaan ilman mitään näkyvää syytä. Samalla pahoinpideltiin avuksi tulleita kavereita.
En ole nähnyt tapaukseen liittyviä mielenosoituksia toreilla. En ole kuullut hallituksen ja viranomaisten osanottoja murhatun omaisille. En ole nähnyt kynttiläkuvia iltapäivälehdissä samoin kun Rautatientorin kuolleesta. Poliisi on kovasti kynnetön asian selvittämisessä, vaikka tekijöistä on hyviä kuvia.

Onko niin, ettei All Lives Matter ole merkityksellistä nyky Suomessa?

MarkkuTurpeinen

Kuvaisin itseäni kummajaiseksi, joka on ollut aina kiinnostunut ihmismielestä, motivaatioista ja siitä, miksi uskovaiset ja ateistit jaksavat vuosisadasta toiseen kiistellä siitä, kumman käsitys jumalasta ja maailmankaikkeudesta on oikeampi. Kas kun kummallakin käsitykset pohjautuvaa pelkästään uskomiseen, ei kiistämättömään tietoon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu