Tapaus E

Ylen ja valtamedian lempilapsi, joka on saanut erittäin paljon ruutu- ja mediajulkisuutta, on nyt vuoden hiljaisuuden jälkeen pyrkii uudelleen framille kertomalla psykiatrisista diagnooseistaan ja hoidoistaan.

Kysyinen herra E on profiloitunut rääpimällä ja herjaamalla vuosia.julkisuudessa madian myötävaikutuksella useita ihmisiä. Media juhli sanavalmista ja älykästä ”plogistia/journalistia” monin tavoin. Ruutuaikaa tuli koska mies edusti terävästi vallitsevaa Ylen, HS:n ja Almamedian arvomaailmaa.

Tulee vain mieleen, kuinka monta median etulinjan toimittelijaa ja asiantuntijaa on oikeasti psykiatrisen hoidon tarpeessa ja heidän julkisuuden juttunsa henkilökohtaisten ongelmien värittämiä. Valtamediaa asia ei häiritse, kun henkilö mania tai masennusvaiheessaan kirjoittelee vain oikeaa agendaa.

MarkkuTurpeinen
Sitoutumaton Lahti

Kuvaisin itseäni kummajaiseksi, joka on ollut aina kiinnostunut ihmismielestä, motivaatioista ja siitä, miksi uskovaiset ja ateistit jaksavat vuosisadasta toiseen kiistellä siitä, kumman käsitys jumalasta ja maailmankaikkeudesta on oikeampi. Kas kun kummallakin käsitykset pohjautuvaa pelkästään uskomiseen, ei kiistämättömään tietoon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu