2019 kirjoitin että Turkki pyrkii estämään Suomen ja Ruotsin NATO jäsenyyden

Marko Suutari #3052603 Kirjoittaja 23.10.2019 11:08

”Turkki pitäisi vain kylmästi heivata ulos Natosta. Tämä on sellainen valtio joka blokkaa Natoon liittymisen niin Ruotsilta kuin Suomelta tulevaisuudessa.

Turkki on Venäjän keihäänkärki Naton sydämessä, pieni pisto ja Nato on sekaisin. Veikkaan että Putin nauttii. En ymmärrä pätkääkään Trumpin ulkopolitiikan heikkoutta, äijä ajattelee vain itseään ja tulevia vaalejaan ei Yhdysvaltoja. Tyypillinen narsisti.”

 

 

Pitäisi laittaa se lotto vetämään oikeasti kun tässäkin olin oikeassa. Moni asia on mennyt maaliin, pelottava dejavuu…

En edes usko että kaikki on sattumaa…

Tietenkin nyt pitää huomata että sopassa on koko NATOn organisaatio ja varsinkin vahvat vaikuttajat kuten Englanti ja Yhdysvallat joiden sana painaa ja varsinkin se että Erdogan hakee ”herkkuja” juuri Yhdysvalloilta.

Suomi sai eilen täydellisen tuen NATO prosessin ajaksi, sekä ison painoarvon siinä ettei Suomeen kannata kenenkään aseellisesti hyökätä. Myös Bidenin tunnustus että olemme iso asevalta Euroopassa kertoo sen realiteetin että me menemme Natoon tuoden sinne voimaa toisin kun mm Baltia kun se liitettiin puolustusliittoon oli siellä tilanne se että sinne piti viedä voimaa. Tässä on todella iso ero!

No, mitähän tässä nyt ennustaisi…kun tuntuu menevän paljon maaliin…🤔

Tässä koko blogi silloin 2019:

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu