71 vuotiaan Putinin sydänkohtaus ja lyyhistyminen lattialle…

Pitikö paikkansa:

”Venäjän presidentti Vladimir Putin sai väitetysti sydänkohtauksen sunnuntai-iltana. Vahvistamattomien väitteiden mukaan vartijat menivät presidentin huoneeseen kuultuaan voimakkaan tömähdyksen.

Asiasta ovat uutisoineet muun muassa brittilehdet kuten Express ja Mirror. Tiedot perustuvat Telegram-kanavaan, jonka uskotaan kuuluvan Kremlin entiselle sisäpiiriläiselle. Kanavalla sanotaan, että vartijat löysivät 71-vuotiaan presidentin ”makaamassa lattialla kouristellen ja silmät pyörien”.

Tietojen mukaan paikalle kutsuttiin välittömästi lääkäri, joka vahvisti jo elvytetyn presidentin kärsineen sydänkohtauksesta ja Putin kiidätettiin tehohoitoon.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5db72e7c-9d0e-4a61-b005-62f0e87ba2fb

Tästä on uutisoitu eri medioiden osalta pitkin maailmaa.

Kreml tietenkin kieltää että mitään olisi tapahtunut, onhan Putin Venäjän keulakuva botox naamoineen, ikuisen nuoruuden mallikuva.

Muistaakseni viime vuonna huhuttiin myös jostain terveysongelmista, Kreml tietenkin kiisti silloinkin kaiken.

Medvedin osalta voidaan todeta että on viinamäen miehiä kuten näiden propagandan tiedottaja Zaharova, nämä ei kuppiin sylje ja niistä uutisoidaan jatkuvasti.

Seuraamme tilannetta, toivottavasti korkokenkädiktaattori kokee kunnon kohtauksen, toisaalta kitumalla olisi parempi, alkaa se ikkunoita ainakin välttelemään ja teetä…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu