”Ankkuri vain muistoksi jäi”,,,kiinalaisen aluksen outo toiminta,,,

”Kiinnostuksen kohteena on ollut hongkongilainen alus Newnew polar bear-alus. Lohi kertoo, että kun tutkinta oli käynnistynyt, niin he saivat tiedon että alus on lähtenyt Pietarista länteen. Laivaa yritettiin lähestyä, mutta yhteyttä ei saatu. Juridiset toimenpiteet eivät olleet mahdollisia.

Kun alus oli poistunut Suomen talousvesivyöhykkeeltä, sitä on yritetty tavoittaa. Tällä hetkellä alus on Venäjän talousvesivyöhykkeellä, Lohi kertoo. Toimenpiteet ja selvitykset jatkuvat.” (IL)

Eikö ole outoa että alus ei päästänyt suomalaisia viranomaisia alukselle sekä selitykset olivat ympäripyöreitä…nyt alus on sopivasti suojassa Venäjän aluevesillä…sattumaa, minä kun en usko sattumiin.

Meren pohjassa oleva raahausjälki on kilometrien pitkä, kiinalaisesta aluksesta puuttuu ankkuri,,,sopivasti, myös venäläinen alus on ollut alueella. Sattumaa, minä kun en usko sattumiin.

Eli kiinalaisalus pakenee lopulta venäläisten avustamana. Kiinan alus on tehnyt törkeän tuhotyön. Millainen on näiden muiden tuhotöiden, Ruotsin ja Viron kaapeleiden tausta…?

Homma on sopivan hämärä jottei kaikki lopulta paljastu. Mitä Kiina vastaa vastaa…jäädään venaamaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu