Bakhmut kestää mutta venäläiset ei

Bakhmut kestää edelleen ja sitoo älyttömän määrän venäläisiä ja varsinkin roistojoukko Wagnerin vangeista koottuja joukkoja alueelle. Tämä meinaa sitä että näitä henkirikoksista ja raaoista teoista omassa maassaan Venäjällä tuomittuja henkilöitä palaa myös ”lomille” kotiinsa Venäjälle ja osa saadessaan vapauden riehuttuaan Ukrainassa.

Tästä kaikesta kiitoksen saa kotijoukot, tässä pari esimerkkiä:

”Brittilehti Guardian raportoi hiljattaisesta tapauksesta, jossa Georgian separatistialue Etelä-Ossetiassa asunut lievästi kehitysvammainen 38-vuotias mies murhattiin julmalla tavalla entisen Wagner-sotilaan toimesta.”

”Vastaava karmeus tiedetään tapahtuneen myös maaliskuun lopulla Venäjän Kirovin alueella, jossa 85-vuotias venäläinen eläkeläinen tapettiin kotonaan kirveellä.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/59468f8a-8e69-4e23-8314-d65c3ac3f28d

”Venäjälle palanneet Wagner-sotilaat aiheuttaneet kauhua kotona”

”Venäjän vankiloista sotaan värvätyt Wagner-sotilaat ovat syyllistyneet raakoihin veritekoihin vielä sodasta kotiin palattuaankin.”

Voidaankin todeta että Bakhmut kestää mutta venäläiset ei!

On erittäin hyvä että nämä roistot palatessaan kotiin tuovat sitä ”ilosanomaa” mitä muuallakin viljelevät. Nämä uutisoinnithan on vain murto-osa siitä mitä oikeasti tapahtuu Venäjällä näiden rikollisten palatessa kotiin. Sitä saa mitä tilaa…👍

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu