Bidenin sotilasapu vahvistuu Ukrainalle. NASAMS-ilmapuolustusjärjestelmiä!

Yhdysvaltojen aseapu on ollut ennätyksellistä Ukrainalle. Nyt Biden antaa sitä parasta apua mitä sinne on odotettu! Biden lähettää NASAMS-ilmapuolustusjärjestelmiä Ukrainalle sekä kouluttajia! Näistähän se pahin puute on ollut. Nyt voidaan sanoa että Yhdysvallat on pitänyt oikeasti lupauksensa asetoimitusten suhteen. Myös HIMARS-raketti ja tykistöammus lisäykset on tulossa! Tämä on varmasti Putinille kylmää vettä niskaan sillä hänen politiikka ei ole sujunut. Hän halusi että sodan pitkittyessä länsi luovuttaa.

Biden ja Yhdysvallat ei ole jättämässä Ukrainaa yksin. Muut saa noudattaa tätä esimerkkiä!

Havaintoja myös eilisestä Moskovan Valdai-keskusteluryhmän vuosittaisesta tapahtumasta jota katsoin eilen live lähetyksenä Sky News kanavalta (käännös oli englanniksi)

Tämmöistä valetta tuli siitä tuutista:

Putin pitää puhetta Aasian maille ja joillekin Banaani valtioille ja kertoo pokkana tässä live lähetyksessä: ” Venäjä ei ole Euroopan ja Yhdysvaltojen vihollinen. Olemme vuosikymmeniä tehneet yhteistyötä lännen kanssa ja olemme teidän ystäviä”

Hymy naamalla asiansa ilmaisi. Oli erittäin absurdia katsoa tuota lähetystä. Löytyy varmaan YouTube kanavalta Sky News lähetyksestä taltioituneena sille ketä kiinnostaa.

Tässä Verkkouutisten tiedote Bidenin avusta Ukrainalle:

https://www.verkkouutiset.fi/a/usa-lahettamassa-nasams-jarjestelmia-ukrainalle/#89c74c56

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu