Churchill sen sanoi: ”We shall never surrender!”

Olemme tulleet tilanteeseen jossa tällä päivämäärällä Saksa joutuu tekemään vuoden 1945 jälkeen suurimman sotaan liittyvän päätöksen.

Sen PITÄÄ  antaa oikeus Leopard tankkeja ostaneiden maiden osallistua Ukrainan puolustukseen sekä Saksan pitää osallistua itsekin tankeillaan tähän operaatioon. Free Europe! Free Ukraina!

”Olemmeko osa läntistä Eurooppaa ja tuemme Ukrainaa Leopard tankein vai olemmeko edelleen velkaa Neuvostoliitolle (Venäjä) ja nostamme kädet ylös jolloin Putin sanelee maailmaan KOLMANNEN MAAILMANSODAN.” Tämä on nyt sosialisti Scholzin käsissä…?

Britit on ottanut niin vakavissaan tämän sodan Ukrainan puolesta että siellä siteerataan jo Churchillin  tekstiä radiossa ja TV:ssä. Tämä ei ole sattumaa. Minä kun en usko sattumiin:

”We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender, and even if, which I do not for a moment believe, this island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British fleet, would carry on the struggle, until, in God’s good time, the new world, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old.”

House of Commons – 4 June 1940 Winston Churchill.

Ote puheesta tuossa. Nyt siihen voidaan kuvitella Ukraina tekstiin ja ajatuksiin sekä meidän läntinen Eurooppa ja vastassa on pahanydin…Venäjä.

Huomioikaa että Englannin puolustusministeri Wallace hahmotteli jo sitä, miten Challengerit, Leopardit ja Bradleyt sijoitettaisiin uuteen Eurooppaan  muodostettavaan panssariprikaatiin ja tarkoitus  on tarjota Ukrainalle raskaan kaluston  koulutus sekä huolto.

Putinin kertoi jo tällä viikolla että Venäjän tarkoitus on tuhota jokainen ukrainalainen…miettikää, seuraavana voi olla suomalaiset, nekin jotka on siellä pää lumihangessa tai halkovajan takana piilossa.

”Jos Venäjän sallittaisiin se tehdä, putinistit saisivat valtakirjan paitsi murhata ukrainalaisia myös jatkaa valloituspolitiikkaansa…”

”Demokratiat ovat ymmärtäneet, että sodan panokset ovat valtavat.”

”– On vain yksi lopputulos, joka on se, että Putin täytyy kukistaa Ukrainassa. Se on ainoa vaihtoehto, joka meillä lännessä on. Meidän on jatkettava Ukrainan tukemista, kunnes Putin häviää Ukrainassa”  Wallace sanoo IL:lle.

Onko kukaan täällä tajunnut että Britannia on toistaiseksi ainoa valtio, joka on antanut Suomelle kirjalliset turvatakuut Venäjän-uhan varalle.

Putin tietää sen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu