Edes Puolassa on herätty siihen mihin ollaan menossa…sota se on.

”Puolan pääministeri Donald Tusk varoittaa, että Eurooppa on siirtynyt ”sotaa edeltävään aikakauteen”. Tuskin kommenteista uutisoi muun muassa BBC.

Tuskin mukaan mikäli Venäjä voittaa Ukrainan sodan, kukaan Euroopassa ei voi tuntea oloansa turvalliseksi.

– En halua pelotella ketään, mutta sota ei ole enää käsite menneisyydestä. Se on totta ja se alkoi yli kaksi vuotta sitten, Tusk sanoi usealle isolle eurooppalaismedialle antamassaan haastattelussa.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/93630ca8-63c1-4f6d-8182-66ae49d85b49

Niin, olen itse puhunut että olemme jo kolmannessa maailmansodassa, se on jo menossa, edelleen kehottaisin katsomaan historiaan, kaikki etenee lähes samalla tavalla kuin toisessa maailmansodassa. Ei ole mitään on/ off tilaa, on vain tila että se on päällä, se on jo menossa.

Ekä edelleen on aivan sekopäistä että mm Ranskan heikko johtaja Macron haluaisi kutsua sotarikollisen (Putin) G-20 maiden kokoukseen…

Ei auta vaikka kuinka valehdellaan silmät päästä ettei sotaa ole, se on.

Olen kirjoittanut aiheesta ihan tarpeeksi:

Niin, en ymmärrä kuinka pitkään ns ”päättäjillä” menee aikaa todeta se todellisuus mikä se on eikä jotain ”toivotaan, toivotaan” todellisuutta.

Tulee käymään seuraavaa:

Jos kesään mennessä Venäjä aloittaa suurhyökkäyksen (kaikki historiaa vähänkään tietävät mikä oli suurhyökkäys 1944 Suomea kohtaan), niin ne jauhaa epäsuoralla tulella, ohjuksin sekä suurella maavoimien hyökkäyksellä ison aukon Ukrainan puolustukseen. Venäjällä alkaa nimittäin olemaan kiire, tulossa on Ukrainalle paljon materiaalista tukea mm epäsuoran tulen käyttöön, ilmavoimille ja monelle muulle saralle. Venäjän on tehtävä nyt se suurhyökkäys tai jos ovat niin hölmöjä etteivät sitä nyt saa tehtyä, niin silloin Ukraina pääsee niskan päälle. Tämä vain pähkäilyä, mutta jos jotenkin Ukrainan selkä taipuu niin seuraava Venäjän rajavaltio on heidän syömähampaassa…

Kirjoitanpa tämänkin, koska voin sitten palata artikkeliin ja katsoa kuinka veikkasin, vain veikkaamalla voi voittaa…

Lisäys: Olen huomannut että maalaan tulevaisuutta synkäksi, ehkä se sitä on, mutta se on synkempi jos emme herää nyt!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu