Ehdotus Halla-Aholta: ”Ostetaan Ukrainasta tuhottuja venäläisiä panssarivaunun raatoja Venäjän suurlähetystöjen liepeille”

Jussi Halla-Ahon Twitter sivulta lainattu:

”Mieleeni tuli ajatus, että kotikaupunkini Helsinki tai vaihtoehtoisesti jokin valtion instanssi voisi ostaa ukrainalaisilta yhden panssarivaunun raadon ja pystyttää sen monumentiksi esimerkiksi Venäjän suurlähetystön lähettyville tai muuhun sopivaan paikkaan.”

Jussi on ollut Ukrainassa yhdessä Viron, Latvian ja Liettuan ulkoasiainvaliokuntien edustajien kanssa. Tämä porukka on tavannut mm hallinnon, median ja kansalaisyhteiskunnan edustajia sekä  ovat vierailleet kevään keskeisten torjuntataistelujen näyttämöillä. Näin Jussi sivuillaan kertoo.

Ehdotus panssarivaunun raadoista näytillä ”monumentteina” Venäjän suurlähetystön lähettyvillä olisi vallan mainio. Ei sen tarvitse siinä suurlähetystön edustalla pitää mutta sellaisella paikalla mistä sen erottaa ja olisi kumminkin siinä suunnalla kuin kyseisen maan lähetystö. Ei sitä ainakaan mikään taho voi kieltää. Toisaalta siitä menevät varat menisivät ukrainalaisten hyväksi sotaponnisteluihin ja jälleenrakentamiseen. Eli hyvän asian puolesta!

(Kuva: Forbes)

Russia Lost A Third Of Its Forces In Ukraine. Now It's Losing The War.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu