Ei tiedä ”itkeä vai nauraa” näitä Venäjän uhoomisia…

Verkkouutisista poimittua, meinasi mennä kahvit syliin kun aiemmin tuota juttua luin. Eihän tämmöistä höpö höpö juttua usko kukaan:

”Narvassa poistettiin viime viikolla neuvostoaikainen T-34-pansssarivaunu, joka oli nostettu Narvan ”vapauttamista” juhlistavaksi muistomerkiksi vuonna 1970. Nyt venäläiset uhkailevat korvata T-34-vaunun uudemmalla T-14-mallilla.

– Voi sitä Venäjää. Eivät he näköjään osaa muuta tehdä kuin uhkailla alituiseen omia naapureitaan. Moskovassa Viron suurlähetystön edessä saattoi nähdä tällaisen kyltin, kirjoittaa Facebookissa Viron parlamentin eli riigikogun ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Marko Mihkelson.

Mihkelson toteaa, että ”unelmointi ei ole kiellettyä, mutta tämä on puhdasta sodanlietsontaa”.

Olemme tulleet tilanteeseen jossa Venäjän propaganda osasto näyttää nyt ”kykynsä”. Sieltähän tämä kyltti on Viron suurlähetystön eteen roudattu.  Onko tässäkin niin että vuosia tätä haaraa ei ole enää koulutettu tai päivä on mennyt vodkan ja blinien kanssa. Eihän nyt oikeasti noin ala-arvoista tekstiä voi kukaan suoltaa ja luulla että vastapuoli hermostuu tai joku jopa uskoisi moisen.

Vaikka sota on julmaa niin on tässä näköjään tämä huumoripuolikin olemassa…vai että ihan  propagandaa?

Siinä videopätkä missä nähdään kun tämä ”supertankki” hyytyi paraatissa ja se pistetään hinurin perään…tietenkin tälläinen romu kävisi hyvin johonkin muistomerkiksi täydellisestä epäonnistumisesta:

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu