End of story. Niinistö kertoi Zelenskyille kuinka Hornettien elinkaari on meillä laskettu ja ei niitä voi antaa kenellekkään.

Manna Sarinin sekoilut Hornettien kanssa on nyt keskusteltu loppuun.

Juuri äsken presidenttien Zelenskyin ja Niinistön kanssa oli lehdistötilaisuus. Siinä kysyttäessä Horneteista Niinistö perusteli että Suomi on geopoliittisessa sellaisessa paikassa että me tarvitsemme nämä Hornetit. Sekä Niinistö kertoi selvästi että kun me saamme F-35 hävittäjiä on Hornettien elinkaari lopussa, eli ei niistä mitään hyötyä enää olisi kenellekkään.

Zelenskyi pisti lähinnä vitsillä ”me kyllä silti pidämme teidän Horneteista, ne ovat kova vastus ja naapurinne tietää sen” tarkoittaen Venäjää. Eli kyllä Zelenskyin keskustelu on lähinnä maailmanlaajuisesti hävittäjien tuen saamisesta, ei pelkästään Suomen Hornettien saaminen. Ja näin tämä nyt etenee.

Sanna Marin olisi voinut kertoa tämän itse ajat sitten mutta koska …? En ymmärrä miksi ei kertonut. Hyvä että meillä on selväjärkinen presidentti jonka ulostulo on myös selvää, sen tajuaa kaikki eikä tarvitse valehdella kuten ex PM teki.

End of story.

Huikeeta että Zelenskyi vierailee Suomessa, idässä diktaattori järsii kynsiään ja pomppii tasajalkaa…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu