Erkki macht frei!

Kuinka yksi ihminen, demari, pystyy Suomessa laukomaan ihan mitä vaan ilman seuraamuksia. Ei onnistuisi tavan tallaajalta vaan oikeuden eteen joutuisi mutta koska ikänsä äärivasemmistoa edustaneena niin liekkö höperyyden piikkiin tämä saa näitä laukaista. Aivan käsittämätöntä! Jos tässä olisi joku oppositiopuolueen henkilö samaa agendaa vetämässä missä halutaan estää Suomen turvallisuuspolitiikan kehittyminen ja talouden kehittyminen. Ja henkilö täysin omalla linjallaan hakee nyt  natseja keskusteluihin…tälläistähän tämä Venäjä toivoo meidän poliitikkojen ulostulossa…”natsi korttia” ja Erkki tarjoilee…

Tuomioja rinnasti kokoomuksen talous­politiikan natsi isku­lauseeseen – Sdp:n ryhmän­johtaja Antti Lindtman: ”Epä­onnistunut kieli­kuva” https://www.is.fi/politiikka/art-2000008787708.html

Tuomioja rinnasti vappupuheessaan oppositiopuolue kokoomuksen talouspolitiikan natsien käyttämään iskulauseeseen Arbeit macht frei (suom. työ vapauttaa).

– Tuomioja on kyllä aivan hukassa. Viittaukset toisen maailmansodan julmuuksiin ja työllisyystoimiin kertovat kyllä suhteellisuudentajun puutteesta, varsinkin kuin sosiaalidemokraatit muissa Pohjoismaissa ovat toteuttaneet juuri näitä työllisyysreformeja, kokoomuksen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo kommentoi.

– Todella törkeää ja hyvän maun rajat ylittävää puhetta. Kuinka Sdp antaa tällaisen jatkua, kokoomuksen puoluejohdon erityisavustaja Tuomas Tikkanen kyselee.

TUOMIOJA on herättänyt viime aikoina hämmästystä muillakin ulostuloillaan.

Tuomioja esimerkiksi arvioi amerikkalaiselle radiokanava NPR:n toimittajalle, että Suomen media olisi joutunut jonkinlaiseen ”sotapsykoosiin”.

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu