Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

Georgia🇬🇪 vallankumouksen tiellä! Kansa kaduilla!


Georgiassa🇬🇪 on taas kansa kokoontunut pääkaupungissa mielenosoituksiin ja muissakin kaupungeissa on ollut isoja mielenosoituksia! Maassa valtaapitävät yrittävät estää maan demokratisoitumista ja kansan halua liittyä EU:hun.  Pääministeri Irakli Kobakhizden  hallinto yrittää laittaa sanelupolitiikalla kansaa aisoihin. Jokainen arvaa että Venäjä🇷🇺 vaikuttaa taustalla. Maa on hyvin korruptoitunut johtoa myöten ja juuri tälläisessä kentässä venäläisten🇷🇺 toimiminen on aina ihanteellista. Georgian🇬🇪 kansa vaan taitaa olla enemmistöltään erimieltä…odotettavissa on vielä yhteenottoja.

”GEORGIAN parlamentti äänesti tiistaina kiistellyn ”ulkomaiset agentit” -lain puolesta.

Lain on arvosteltu kaventavan kansalaisyhteiskuntaa. Se vaikuttaa olevan kopio Venäjän vastaavasta laista, joka edellyttää ulkomaista rahoitusta saavien järjestöjen rekisteröitymistä.

EUROOPAN UNIONI ilmoitti keskiviikkona, että lain voimaantulo voi vaikeuttaa Georgian EU-jäsenyysneuvottelujen aloittamista. ”Asia on hyvin huolestuttava, ja lain lopullinen voimaantulo vaikuttaisi kielteisesti Georgian edistymiseen EU-polulla”, EU sanoi virallisessa lausunnossaan.”

”Presidentti Zurabišvilin mukaan laki on ”kansan tahdon vastainen” ja muistuttaa Venäjän keinoja yhteiskunnan epävakauden lisäämiseksi.”

(HS 17.4.2024)

Venäjä🇷🇺 rikkoo Eurooppaa aiheuttaen säröjä EU:n🇪🇺 ja Venäjän🇷🇺 naapurimaiden välille, tähän miinaan on jo muutama maa mennyt…rahalla, energialla ja vallalla pelataan kuten aina.

Ohessa lähde ja siinä video josta selviää kuinka suuret massat on Georgiassa🇬🇪 aktivoituneet oikeuksiensa puolesta. Foreign policy, X-sivusto, julkinen:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Marko Suutari
  Marko Suutari #4123349 Kirjoittaja

  Koko Eurooppa on vaarassa sortua kaaokseen, kaikki alkaa siitä että yksi valtio sieltä, toinen täältä ajautuu demokratian raiteilta pois, pikkuhiljaa dominoefekti toistuu. Nyt jos koskaan ainakin EU:n pitäisi olla yhtenäinen ja vahva…Venäjä tietää sen että horjuttamalla suurta (EU) pienet valtiot siinä ympärillä ovat sitten suupaloja.

  Onhan EU:n sisällä jo mm Unkari ja muitakin maita Venäjän liekassa. Asiat pitää nähdä kokonaisuutena.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. kosonenjuhapekka

  Ei kai Suutari pidä Euroopan unionia demokraattisena?

  Millä vaaleilla esim. EU:n komissio valitaan?

  Ilmoita asiaton viesti