”Greene on fantastinen henkilö” : näin Trump kehuu

Yhdysvaltain edustajainhuoneen republikaani  Marjorie Taylor Greene ihailee julkisesti Venäjää ja Putinia, toivoo että Venäjä voittaa Ukrainan, avoimesti.

Kun katsotte ohessa olleen tallenteen helmikuulta 2024 jossa Trump kehuu tätä henkilöä maasta taivaaseen. Voitte vain miettiä kumman puolella Trump on …Ukrainan🇺🇦 vai Venäjän🇷🇺.

Miettikää jos Trump voittaa vaalit ja Greenestä tulisi varapresidentti 🤦. Se on täysin mahdollista, sen jälkeen Kremlin🇷🇺 ovet olisi avoinna Yhdysvaltojen hallintoon.

Näin tämä Greene x-sivustolla sohaisee eilisen äänestyksen jälkeen

”Speaker Johnson has been thanked by Zelenskyy, Bill Clinton, Joe Biden, and the Democrats for funding $61 billion to Ukraine, but Republican voters are absolutely done with him.”

 

”Zelenskyi, Bill Clinton, Joe Biden ja demokraatit ovat kiittäneet puhuja Johnsonia 61 miljardin dollarin rahoittamisesta Ukrainalle, mutta republikaanien äänestäjät ovat saaneet hänestä tarpeekseen”

Tällä Greenellä on ihan sekopäisiä ulostuloja sivullaan, jos haluaa lukea niitä ”Pahkasika tyyliin” niin suosittelen, ei ole tällä lääkitys kohdillaan…😂

Lähde:

Ei näyttänyt Mike Johnson pysyvän MAGA-leirin agendassa mukana, mitähän Trump hänestä nyt miettii…

Tuossa tämä Trumpin ylistys, lähde: Republicans against Trump:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu