Harvinaista, pieni elokuva arvostelu…kauheaa historian vääristelyä tulossa

Is Anna (2019) on Netflix Finland?

(Kuva: Whats new on Netflix)

Tuli katsottu vaimon kanssa Anna niminen leffa joka kertoi naisesta joka solutettiin vuonna 1985 KGB:n toimesta tekemään pahoja lännen CIA vastaan ja sitten tietenkin nämä CIA:lla houkutteli hänet ”hyviksien” puolelle.

Idea hyvä mutta aivan kauheaa historian vääristelyä….

Elokuvassa  80-luvulla agenteilla oli niinkuin kännykät, näkyi mm Ericsonia, Nokiaa ja Motorola yms. Netti oli myös, sähköpostit, videoviestit, netti toimi jopa jossain aurinkorannalla… oli aseita joita ei oltu vielä keksittykkään, USB-muistikortteja, langaton netti, kannettavat tietokoneet. Sekä löytyi myös taulu tv näyttöjä….siis hei!!! 80-luvulla.

Pahinta oli katsoa kun välillä ajoi ohi linja-autoja joita ajaa vasta nyt liikenteessä, erikoisjoukoilla oli käytössä aseistus joita on vasta nyt sekä kypärät ja luotiviiti joita on vasta nyt.

Oli paljon muutakin, en ehtinyt edes luettelemaan kaikkea, vaimo kävi jo ihan kuumana kun meikä löysi vain virheitä elokuvasta, ikävä kyllä, sen juoni oli ok mutta kannattaisiko lavastajien edes pikkuisen miettiä mitä sinne pistää.

Se olisi sama kuin tekisi elokuvan sijoittuen Kalevalaan ja siellä soturit juoksisi rynnäkkökiväärit kädessä ja panssarivaunut kävisi taistelua.

Minusta ei varmasti tule elokuvakriitikkoa mutta tulipa tehtyä blogi aiheesta jota ei olla käsitelty, miettikää niin että meidän nuoriso jotka näkee tämänkin elokuvan joka oli muuten vauhdikas luulee nyt että 80-luvulla oli tuollaista, kännykät kaikilla ja netti jokapaikassa, tablet laitteita ei vielä ollut…kaikki muu oli jo.

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu