Hyvää Vappua toivottaa Javelin venäläisille!

Ukraina sanoo: 800 venäläistankkia ja 2000 muuta ajoneuvoa tuhottu – Lentävä telamiina Javelin ”aiheuttaa paniikkia” venäläisjoukoissa

Antti Honkamaa30.4.202220:11UKRAINAN KRIISITURVALLISUUSASETEOLLISUUS

Ukrainalaiset ovat kertoneet tuhonneensa huomattavan määrän venäläisiä panssarivaunuja ja muuta kalustoa.

(Tekniikka & Talous)

(Kuva: NBC News)

U.S.-made Javelin missiles are 'vital' to Ukraine's fight against Russia,  experts say

Ei tässä sen ihmeempiä kuin se että isot peltilaatikot (panssarivaunut)  eivät ole enää tätä päivää, ei ole ainakaan hyökkäys-sodassa. Venäläisten Neuvostoliiton aikaiset panssarit on armottomasti tiensä päässä. Siitä voidaan vetää myös se johtopäätös ettei näistä ole Suomelle myöskään merkittävää harmia, meillä on maailman paras pst-osaaminen.

Harmia näistä on heille itselleen yrittäessään invaasiota Suomeen, minkä Venäjä voi vielä hyvinkin tehdä. Olen sanonut aina että Venäjä tulee hyökkäämään lähihistoriassa Suomeen. En usko siihen ” ollaan keskellä ja mitään ei tapahdu ” mentaliteettiin. Olimme Ruotsin vallan jälkeen Venäjän vallan alla.

Putin hakee sata varmasti sitä että olemme taas osa Venäjää koska meillä on teknologinen etulyöntiasema ja mitä Venäjä nyt kaipaa…teknologiaa. Ukrainaan tehty hyökkäys avasi Suomelle pikakäsittelyn NATO jäsenyyteen, ilman tätä hyökkäystä mikä on ikävää Ukrainalle, jos näin ei olisi käynyt pitäisimme edelleen outoa ”NATO optiota” keskusteluissa ja moni päättäjä olisi edelleen Venäjällä töissä…mm Esko Aho nostaisi sen 100 000€/ vuodessa palkkaa ollessaan venäläisessä pankissa. Ei olisi varmasti lähtenyt tämäkään Kremlin nukke pois tehtävästään ilman tätä Ukrainan sotaa. Mutta se siitä.

Ohessa linkki asiaan:

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu