Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Parhaat blogit kerran viikossa – tilaa uutiskirje tästä –>

Idässä ei vaan tajuta missä mennään, maskirovka on kehnompaa kuin koskaan

Putin: Päätavoite on koko Donbasin alueen ”vapauttaminen”

”Venäjän presidentti Vladimir Putin linjaa, että Venäjän tavoite Ukrainan sodassa on vallata koko Donbasin alue. Osa Donbasista on ollut vuodesta 2014 lähtien Venäjän tukemien separatistien hallussa. Venäjä on tunnustanut Luhanskin ja Donetskin ”kansantasavaltojen” itsenäisyyden ja Venäjän on kerrottu kaavailevan kansanäänestyksiä, joissa alueet liitettäisiin Venäjään.

On kuitenkin epäselvää, tarkoittaako Putin ainoastaan näitä alueita vai laajempaa Donbasin aluetta johon on katsottu kuuluvan esimerkiksi osia Dnipropetrovskin alueesta.

Putinin mukaan Venäjä tarkkailee, kuinka Ukrainan vastahyökkäys etenee. Hänen mukaansa ei ole tarpeen muuttaa ”erikoisoperaation” suunnitelmaa. Venäjä kutsuu Ukrainan tapahtumia erikoisoperaatioksi eikä ole virallisesti julistanut sotaa.

Putinin mukaan Venäjän armeja valtaa vähitellen uusia alueita.” (IS)

Kuvitellaan näin että Venäjä olisi 2014 hyökännyt Suomeen ja saanut vallattua alueen akselilla Imatra-Joensuu-Lieksa. Se olisi saanut sinne oman hallituksen (nukkehallitus) ja paikan nimi olisi Länsi-Karjalan kansantasavalta. Mikään maa maailmassa ei olisi sitä tunnustanut. 02/2022 tämä ”Länsi-Karjalan kansantasavalta johtajanaan Iivo Ivanovitsi ilmoittaisi että alue liittyy osaksi Venäjää. Iivo matkustaa Moskovaan ja siellä Putin liittää alueen osaksi Venäjää.

Tapahtuu seuraavaa: Venäjä hyökkää 24.2.2022 Suomeen ja tarkoitus on likvitoida maan presidentti ja vaihtaa hallitus. ”Erikoisoperaatio” kuten Venäjä tätä kutsuu menee pieleen.

Tilanne 16.9.2022. Suomi on tehnyt paljon vastaiskuja ja lyönyt venäläiset joukot pois Suomen alueelta niin että tämä ”Länsi-Karjalan kansantasavalta” alkaa olla uhattuna. Mitä Putin tekisi…?

Tästä voit kelata suoraan ylöspäin blogin alkuun…juna on loputon.

Putin ja koko Venäjä on taitekohdassa…tappio, se on se mikä on näille tulossa. Ja se pelottaa kun retoriikka nousee.

(Kuva: The Intdependent)

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (7)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. AnttiMikkonen1
  Antti Mikkonen #3744558

  Sekopäisemmäksi vain menee ja annas vaan kun alkaa valtataistelu, sitten nähdään vaikka mitä kummallista. Harmi että huumorihahmo Zirinovski ei enää mukana remmissä, mutta Medvedev yrittää kai paikkaa ottaa.

  +1

  Ilmoita asiaton viesti

 2. Marko Suutari
  Marko Suutari #3744650 Kirjoittaja

  Mnusta pitää keskustella muustakin kuin siitä että Venäjä miehittää Ukrainaa nyt. Se voisi miehittää Suomea nyt…🤔

  Tottakai nyt se miehittää Ukrainaa nyt mutta dystopia …

  +1

  Ilmoita asiaton viesti

  • Veikko Kumpumäki
   Vastaus kommenttiin: #3744650

   Suomella oli hieman onnea ja onneksi oma armeija ja maanpuolustus kunnossa. No paskathan siinä silti meni housuun ja heti porukka halusi Natoon, mutta ei sinne niin vain mennäkkään. On tämä Suomi sinisilmäisten ja valkotukkaisten tyttösten maa. Venäjä olisi aivan hyvin voinut hyökätä Suomeenkin. Mikä olisi ollut pidäke? Natoko?

   0

   Ilmoita asiaton viesti

 3. kosonenjuhapekka

  ”Se olisi saanut sinne oman hallituksen (nukkehallitus) ja paikan nimi olisi Länsi-Karjalan kansantasavalta.”

  Suunnitelma o jo kohta 100v. vanha.
  1900-luvulla se tunnettiin nimellä Otto-Ville Kuusinen.

  0

  Ilmoita asiaton viesti