Itänaapurin uskomaton barbaarisuus on saanut uuden asteen…vauvojen raiskaamisen.

En tiedä moista pahempaa tekoa kuin tämä mitä nämä tekee. Koko maailma näkee ja kuulee mitä nyt tapahtuu Ukrainassa venäläisten toimesta. Edelleen painotan että venäläiset on kollektiivisesti mukana tässä. Ei sieltä kansa ole noussut kaatamaan hallitusta ja sen johtajaa vaan Z-tunnuksin ajetaan pitkin kylänraittia ja soitellaan torvea kannustaen tälläiseen mielettömyyteen.

”Ukraina: Takaisin vallatuilta alueilta paljastuu lasten raiskauksia – yksi uhreista on 1-vuotias poika, joka kuoli.”

Kuva

(Kuva: Twitter, julkinen)

Ukrainan armeijan puskettua Venäjän joukot pois Harkovan alueen kylistä, siviilejä kohtaan tehdyt kauheudet ovat alkaneet paljastua. Ukrainan mukaan alueella annettiin päivässä 56 ilmoitusta seksuaalisesta väkivallasta.

Ukrainan ihmisoikeusvaltuutettu Lyudmyla Denisova on kertonut Harkovan alueelta paljastuneista raiskauksista. Denisovan mukaan perheitä on muun muassa pakotettu katsomaan raiskauksia. Yhdeksänvuotiaiden kolmostyttöjen äiti joutui seuraamaan tyttöjensä raiskausta. Lisäksi venäläissotilaat ovat Denisovan mukaan raiskanneet taaperoita ja vauvoja. Yhdeksän kuukauden ikäinen tyttö raiskattiin kynttilällä, 1-vuotias poika kuoli kahden sotilaan raiskattua hänet ja 2-vuotias tyttö joutui myös kahden sotilaan raiskaamaksi.

Venäjän armeijan raiskaukset eivät katso ikää tai sukupuolta, sillä sotilaat ovat Denisovan mukaan raiskanneet myös 67- ja 78-vuotiaat miehet. ” (20.5.2022 IL)

Voinen sanoa ettei tälläinen ole enää minkään lain mukaan normaalia, ei edes sadistit tee moista mutta venäläinen sotilas tekee…pistää miettimään mitä ei ole edes kerrottu.

Tästä on hyvä kirjoittaa ja jättää jälki tänne. Ei tälläistä maata voi sietää kukaan, se on johtajaa ja kansalaisiaan myöten syvällä siinä mitä ne nyt tekee. Tätä ei voi valkopestä pois.

Suomalaiset, meillä on oikeasti barbaarit naapurissa…se ei ole vitsi.

 

+16

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu