Jengiv√§kivaltaan puututaan tiukentamalla aselakeja ūüėÖ

”Yritt√§j√§t vaativat aselakien tiukentamista ja valvonnan tehostamista”

”Helsingin seudun kauppakamarin j√§senilleen tekem√§ss√§ kyselyss√§ k√§y ilmi, ett√§ yli kolmannes yrityksist√§ katsoo jengik√§ytt√§ytymisen h√§irinneen liiketoimintaa. Yli puolet heist√§ kertoo itse kohdanneensa katujengien tai muiden ryhmien aiheuttamia h√§iri√∂it√§.

Ilmiön koetaan myös viime vuosina kasvaneen.

Yrityksilt√§ tulee kannatusta erityisesti aselakien tiukentamiseen ja poliisin jengien valvontamahdollisuuksien parantamiseen.”

Lähde:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuorisorikolliset-hairitsevat-yrittajia-helsingissa-vaativat-aselakien-tiukentamista-ja-valvonnan-tehostamista/8653656?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1678779308

Noniin, menn√§√§np√§ itse asiaan. Kuinka jengiv√§kivaltaan voi puuttua tiukentamalla aselakeja? Eik√∂h√§n n√§iden aseet ole laittomia aseita, ei luvallisia¬† vaan ns ”pimeilt√§ markkinoilta” laittomia aseita.

Esimerkki: Jos Suomessa alkaa jäämään enemmän porukkaa kiinni ajoluvatta ajamisesta ja seassa on porukkaa joilla ei ole koskaan ajokorttia edes ollut niin keino ongelmaan on kiristää ajokortin saantia vai?

Mitä mieltä? Auttaako aselakien kiristäminen kun rikolliset ei niitä lupia edes hae vaan hommaavat rautansa ilman lupia!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu