Johdattelevia somekeskusteluja ja Venäjämielisiä,,,,

Tuossa eräällä somealustalla jokusen sanan vaihtanut kun huomasin että siellä oli johdatteleva kysymys koskien Jatkosotaa…

Siellä kysyttiin:

”Tekikö Suomi oikein aloittaessaan Jatkosodan ? ”

Kysymys on johdatteleva…

Ei ole sattumaa että näin Venäjän siirrellessä joukkoja näyttää olevan tapana että tietyt keskustelualustat täyttyy disinformaatiolla ja verkossa oleviin keskusteluihin vaikutetaan joko ihan röyhkeästi tai ”kaveri pohjalta”,,, kaikenlainen soluttautuminen ja soopan ja tuuban toitottaminen on keino saada aikaan kaaosta ja epätietoisuutta.

Historiaa uudeksi vääntämällä joku erehtyy luulemaan tietoa oikeaksi ja kyseenalaistaa helposti paljon muutakin oikeaa tietoa kaikenlaisen roskan tulviessa ns ”oikeana tietona”.

 

Tässä joku minun vastauksia tälle alustalle, alkoi jo verenpaine nousemaan:

 

”Edelleen. Sillisalaattia jo tämä keskustelu on. Keskustelun alussa oli kysymys: ”Tekikö Suomi oikein aloittaessaan Jatkosodan ? ”. Ensinnäkin kysymys on johdatteleva ja minäkin olen kantani laittanut perustuen tosiasioihin. Ei aloittanut sotaa! Neuvostoliitto aloitti tulittamisen suomalaisia päin. Sillä ei ole mitään tekemistä oliko meidän alueella muita joukkoja ja aloittiko ne oman offensiivin. Me emme aloittaneet tulitusta 22.6.1941 vaan Neuvostoliitto. Me odotimme. Tätä voidaan jauhaa hamaan tappiin mutta näin se meni! Seuraavana täältä varmaan poistetaan eriävät mielipiteet? 🇫🇮😎”

Oletteko törmänneet vastaaviin havaintoihin…?

Tämmöistä väittelyä ollut tänään:

Suomi oli virallisesti Jatkosodassa alkaen 25.6.1941. Risto Ryti ilmoitti 26.6.1941 Suomen olevan sodassa.

Disinformaatio porukka somealustoilla väittää että olimme 22.6.1941 Jatkosodassa ja että me aloitimme sen silloin, vaikka se on Operaatio Barbarossan aloitus pvm ei Jatkosodan aloitus. Sakemanni meni silloin ulkomaanvierailulle Neuvostoliittoon, ilman viisumia…

Tätä tuossa hetken jauhanut kun olen linjoilla ollut, kaikenlaista,,,

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu