Jos Paveli valitaan pressaksi, hän marssii Kremliin solmimaan hyvät suhteet Venäjän kanssa…

”Vaikka Ukrainassa sota vielä jatkuisikin, niin Väyrysen mielestä Suomen on jo ryhdyttävä palauttamaan kahdenvälistä yhteydenpitoa Venäjän johtoon.

– Keskusteluyhteys on avattava uudelleen viimeistään ensi vuoden alussa valittavan uuden presidentin toimikauden alussa. Tähän meitä velvoittaa myös puheenjohtajuutemme ETY-järjestössä vuonna 2025, Väyrynen vaatii.” (IL)

En tiedä missä keinotodellisuudessa ja kuplassa tämä henkilö elää ja luulee olevansa jopa seuraava Suomen presidentti tai ainakin neuvovansa seuraavalle Suomen presidentille miten ne asiat Venäjän kanssa pitää tehdä.

Sama henkilö väittää seuraavaa:

”Väyrynen sanoo, että Ukrainan sodan lopettamiseksi on löydettävä ratkaisu erityisesti kahteen kysymykseen.

– Ensiksikin on löydettävä ratkaisu, joka takaa sekä Ukrainan että Venäjän turvallisuuden. Toiseksi: on löydettävä ratkaisu siihen, kuinka turvataan itäisen Ukrainan ja Krimin niemimaan väestön venäjänkielisen enemmistön asema ja oikeudet.

– Tämä on kysymys, joka käynnisti Ukrainan sisällissodan vuoden 2014 alussa. Venäjän hyökkäys helmikuussa 2022 oli suoraa jatkoa sille, Väyrynen kirjoittaa blogissaan.” (IL)

On yleisesti tiedossa että vain ja ainoastaan Venäjä on aloittanut sodan Ukrainaa vastaan 2014, siellä ei ole ollut mitään ”sisällissotaa” vaan Venäjä on vallannut silloin sotimalla alueita itäisestä Ukrainasta sekä hämäyksellä valloitti Krimin alueen. Paveli väittää jotain vallan muuta tuttuun tyyliinsä kuin Kremlin käsikirjaa lukien.

Sekä heppu kertoo vielä että Venäjän hyökkäys 2022 on vain jatkoa sille ”Ukrainan sisällisodalle 2014”. Mitenkähän tämä Paveli voi perustella että Ukraina kävi ”sisällissotaa” vuonna 2014 ja vuonna 2022 Venäjä hyökkäsi Ukrainaan …tekemään mitä ”tuomaan lisää sisällissotaa vai?”.

Paveli puhuu itse itsensä pussiin muutamassa lauseessa.  Vain ja ainoastaan Venäjä on sotinut vuodesta 2014 Ukrainan maaperällä ukrainalaisia vastaan, kukaan ei ole siellä huvikseen keskenään sotinut ja sama sota jatkuu venäläisten toimesta.

Ihan ”Kummeli meininkiä” tämän jutut…ja siitä vielä presidentti …mihin maahan?

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu