Jos venäläisellä tiedustelu-upseerilla olisi Suomen Leijona tatuointi rinnassa se olisi siirretty ”syrjään”. Toista se on Suomessa.

Suomessa asuva ex tiedustelu-upseeri  Kontra-amiraali evp. Georgij Alafuzoff (venäläistaustainen) on hankkinut itselleen venäjän kaksipäisen kotkan tatuoinnin rintaansa opiskellessaan Venäjällä ja tälläinen tyyppi on valittu mm EU:n ja Suomen tiedustelupäälliköksi. Eikö kenelläkään soinut hälytyskellot vuosikymmeniä sitten? Nyt tämä tyyppi on rikossyytteessä törkeästä palvelurikoksesta, hänen hallussaan on ollut materiaalia mikä ei hänellä saisi olla. Jokainen järkevästi ajatteleva voi arvata minne tämä tyyppi on ammattiinsa liittyvää materiaalia toimittanut, ei ainakaan paperinkeräykseen…

”Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappen mukaan Alafuzoffilta löydettiin huomattava määrä salassa pidettävää ja jopa korkeimman turvaluokituksen materiaalia, jota oli säilytetty säännösten ja määräysten vastaisesti.” (MTV)

Voidaan myös kääntää asia toisinpäin…jos Venäjällä olisi suomalaiset sukujuuret omaava ”Matti Meikäkäläinen” tiedustelupuolen tehtävissä ja kovissa sellaisissa ja tälläisellä tyypillä olisi Suomen Leijona tatuointi rinnassaan…menisikö maaliin….ei olisi ikinä mennyt, se olisi ollut jo jollain leirillä ”uudelleen koulutuksessa” tai tippunut ikkunasta.

En tiedä mitenkä sinisilmäisiä meillä tietyt tahot ovat ja kuinka paljon lisää näitä samanlaisia ”Iivanoita” on ujutettu aina Puolustusvoimista ylimpiin virkoihin mutta eikö nyt olisi aika tarkastaa kaikkien tälläisten taustat ja heidän agenda…?

Tässä nähdään kuinka röyhkeydellä voi edetä minne hyvänsä…

Lähde:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-ja-eu-n-entinen-tiedustelupomo-joutuu-syytetyn-penkille-epaillaan-sailyttaneen-jopa-huippusalaista-materiaalia-maaraysten-vastaisesti/8779690#gs.58g9k4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu