Kaikenlaisia Venäjää puolustavia ”tutkijoita” meilläkin löytyy juuri näinä aikoina, sattumaa?

Tutkija on psykoosissa ?

”OULUN yliopiston dosentti, sotahistorian tutkija Jussi Jalonen kirjoitti maanantaina Twitterissä, että Suomessa on merkkejä sotapsykoosista.”

Lähde:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009317873.html

Taitaa tutkija olla itse psykoosissa . Jos asioista ei saa puhua ja mielipidettä venäläisistä sanoa niin mikä se on = YYA! Emme elä enää sitä aikaa ja tälläinen ”tutkija” juttuineen edustaa juuri sitä!

Ukrainassa on sota johon me voimme vaikuttaa avustamalla ukrainalaisia niin kalustolla sekä a-tarvikkeille, koulutuksella, huollolla ja lukemattomilla muilla eri tavoilla.

Sota on siellä Ukrainassa, ei Suomessa. Venäläiset sotilaat pitää tuhota Ukrainan maaperältä jotta sota ei eskaloidu koko Euroopan alueelle,,,semmoinen ei ole psykoosia, semmoinen on tätä päivää, tälläistä Venäjä on meille tarjonnut.

Venäjä pitää pysäyttää ja kun Venäjä on pysäytetty, sen kanssa ei ryhdytä enää mihinkään yhteistyöhön missään merkeissä, maa saa näivettyä ja elää muiden diktatuurien kanssa.

Se siitä ”sotapsykoosista”. Tuli myös mieleen nämä jotka juttelee ”NATO kiimasta” ,,,

 

Lisätään tätä ”sotapyskoosia” :

Entinen panssariprikaatin komentaja Pekka Toveri sanoo juuri nyt näin:

”Pekka Toverilta suorat sanat Leopardeista, joita Ukraina tarvitsee hyökkäykseensä satoja ja mielellään heti
Ilman Leopard-taistelupanssarivaunuja Ukrainan armeija ei pysty heittämään venäläisiä valtaajia takaisin rajan yli.”

Lähde:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009318694.html

Oma mielipide on että jos jokainen maa joissa näitä Leopard vaunuja nyt Euroopassa on antaa omistaan jonkin verran, niin se tarkoittaa että kokonaismäärä on paljon Ukrainalle. Tähän koulutus ja mukaan reilusti a-tarvikkeita.

Tuleeko sitä ”sotapsykoosia” lisää…no ei todellakaan tule. Ukrainaa pitää auttaa nyt eikä väitellä Suomessa jostain psykoosista, se on lääkäreiden heiniä…niille joilla se on….

Näitä tarvitaan nyt nopeasti Ukrainaan: (Kuva: Military Leak)

Spanish Army Leopard 2E Main Battle Tank

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu