Kello käy Kreml…tik,tok,tik,tok…

Milleniaalit ja z-sukupolvi kaataa Putinin vallan.

Milleniaalit eli ns y-sukupolvi 80-90 luvulla syntyneet  ja siitä 2000-luvulla syntyneet on z-sukupolvea jotka ovat syntyneet täysin digitaaliseen ja teknologiseen maailmaan, tälläinen porukka ei enää vanhoja turkishattuisia ukonkäppänöitä siedä valtakoneistossa.

He haluaa oman kannan ja  tulevaisuudensuunnitelmat tuoda esiin.

He on syntyneet Venäjällä maailmaan josta on ikkuna ulkomaailmaan. Internetin aikausi ja teknologian kehitys heidän aikakauden aikana on mahdollistanut  tiedon saamisen muustakin  kuin oman maan ”koneistosta”

”UPO pesukoneessa ”on ollut muitakin pesuohjelmia kuin ”aivopesu”. Tieto on valtaa….ja sitä vanhat hallintoa ylläpivät oligarkit ja rosvojoukko pelkää kuinka käy kun nuorempi sukupolvi pääsee valtaan.

En usko että nämä alkaa suostumaan pienen käppänän diktaattorimaisiin käskyihin loppuiäkseen. Ovat huomanneet että vaatia voi ja jos oikein vaatii niin vanhat perustukset kaatuu. Valta tulee kaatumaan Venäjällä ja oma veikkaus on että se valuu jäteputkeen samaa tahtia Valko-Venäjän kanssa.

Jotenkin on mahdotonta nähdä että iänikuinen painostaminen valtaa pitäviltä omaa kansaa kohtaan olisi lopullista, tyranniat on kaatuneet ennenkin ja niin tulee käymään nytkin.

Nämä uudet sukupolvet rakentaa uuden Venäjän, toivotaan että demokraattiset voimat voittaa. Näistä puhutaan myös ns ”Putin-sukupolven nuorina”. Eivät ole nähneet kuin 80-luvun puolella syntyneet sitä muutakin Venäjää, 90-luvulla syntyneet ovat vuonna 1999 valtaan nousseen Putinin nousun nähneet  sekä 2000-luvulla syntyneet ei muusta tiedäkään mutta nämä sukupolvet  tulevat näkemään myös sen Putinin luoman roistovaltion tuhon.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6f8edbf2-420e-499b-9a48-77e1922fee3b

”Nuoren ”Putin-sukupolven” luottamus presidenttiin romahti ”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu