Kokoomus kopioi juuri PS puolueen agendan maahanmuuttopolitiikassa.

Kokoomus kopioi PS puolueen agendan juuri äsken:

”Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon ja varapuheenjohtajan Antti Häkkäsen mukaan ”Suomen täytyy herätä nopeasti todellisuuteen”

”Kokoomus esittää: nyt muun muassa nuoriso- ja jengirikollisuuden kitkemiseksi rikoksista annettavien rangaistusten koventamista. Puolue haluaa laittaa kuntoon myös Suomen kotouttamispolitiikan.” (IL 13.3.2023 klo 15:39)

”Ei-työperäistä maahanmuuttoa on kiristettävä”

”– On myös selvää, että ei-työperäistä maahanmuuttoa on kiristettävä. Samalla ennaltaehkäisyyn on panostettava esimerkiksi nuorisotyössä ja lastensuojelussa. Lastensuojelun ongelmat on laitettava kuntoon lisäämällä sekä resursseja että toimivaltuuksia, Häkkänen sanoo.”

Miltä kuulostaa…tämähän on suoraan PS puolueen oppikirjasta. Olisiko vaalien alla tulossa nyt Kokoomuksen ”vappusatanen”…

Menee mielenkiintoiseksi, onko tämä uusi seuraava linja vai meinaako tämä ”vappusatasta” jossa haetaan vain ääniä? Jolloin vaalien jälkeen koko asia unohdetaan ja jatketaan entisen linjan mukaan:

Petteri Orpo: ”Maahanmuutto on mahdollisuus”

”Sisäministeri Petteri Orpon mukaan suomalaisten täytyy hyväksyä ajatus turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta.” ( Kauppalehti 28.8.2015 klo 7:30)

”Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyyTule mukanani juhlimaanTää on paikka, jossa kansa viihtyyTänään tunnelmasta kunnolla kiinni saanLennän aurinkoon”

Ei voi ainakaan sanoa että olisi tylsät vaalit tulossa, käyköhän nyt niin että moni joka ei normaalisti äänestä nousee sohvan perukoilta ja käy äänestämässä vihdoinkin. Nyt on tarjolla jokaiselle jotakin ja sirkushuveja riittää aina vaali-iltaan asti. Vaalien jälkeen aamulla vaalimainokset ja roskat siitä ympäriltä kipataan jo roskikseen, sekä ei he  joita ei valittu maksavat vielä pitkään vaalimainoksien kautta tullutta velkaa aina sinne seuraavan neljän vuoden päähän.

Mitä mieltä? Ratsastaako Kokoomus nyt PS puolueen agendalla?

Lisäys: Tämä on esimerkki siitä että PS puolue kilpailee Kokoomuksen ja SDP:n kanssa kalkkiviivoilla siitä kuka ”juoksukilpailun” voittaa, vasta maalissa nähdään mitä voittaja tekee oikeasti, lupaukset on silloin vain lupauksia. Ne pitäisi toteuttaa.

Viimeksi Kokoomuksen ”Koulutuslupaus” jonka kasvoina Orpo oli, olikin lopulta valetta…sama on pätenyt monen SDP:n lupauksen kohdalla, valetta.

Muistakaa pidemmälle historiaa kuin eiliseen asti…🤔

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu