Kolme maata ei ole hyväksynyt vielä Suomea ja Ruotsia NATO jäseniksi

On ilmeistä että näistä kolmesta maasta kaksi pelaa omia pelejään kun asioita viivästytetään. 30 jäsenmaasta ratifiointeja odotetaan vielä Slovakialta, Unkarilta ja Turkilta. Ja kaksi maata näistä on omaan pussiin pelaajia eli hyötyjiä jotka syövät ns ”kuormasta”.

Unkari on tilanteessa jossa EU:n komissio aikoo ehdottaa Unkarin saamien EU-budjettirahojen osittaista jäädyttämistä oikeusvaltiorikkomusten takia. Se meinaa monen miljardin tukirahan jäädyttämistä. Varmasti kiristää tällä jotta Suomi ja Ruotsi saisi heidän hyväksynnän.

Turkki pelaa basaarillaan ja vääntää Yhdysvaltalaiset hävittäjät itselleen, vaikka onkin vanhempaa kalustoa (F-16) niin parempaa ei ole nyt heille saatavissa

Slovakian päätös tulee syksyllä, en näe mitä estettä niillä olisi sillä hallitus on antanut selkeän tukensa jäsenyyksille. Parlamentti aloitti syyskautensa syyskuun 6. päivä. Joten päätös tulee tässä kuussa.

 

Oma veikkaus on että marraskuussa 2022 Suomi on jäsen. Eri asia asia on milloin Ruotsi on jäsen jos venkoilu Turkin ja Ruotsin kanssa ”terroristien” siirrosta Turkkiin tuomittavaksi jatkuu..basaari on näillä auki ensi vuoteen?

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu