Kommunistit voitti

Eipä olisi 80-luvulla Reagan uskonut kolistellessaan Kommunistisen Neuvostoliiton kanssa jotta siihen aikaan aliarvioitua ”made in hong kong” (sen ajan tunnettu Kiina tuotteiden valmistaja) on tällä hetkellä maailman toiseski suurin maa vaikutusvallaltaan.

Kommunistinen Kiina on jokaisen jaloissa (Nike, Adidas…), jokaisen käsillä (älypuhelimet, tablet laitteet, tietokoneet), vaatekaupoissa on kommunistien tuotteet, huonekaluissa, oikeastaan joka paikassa.

Vielä 80-luvulla naureskeltiin… ei naurata enää. Kommarit voitti ”kylmän sodan”. Kiinan kansantasavalta täytti 70 vuotta.  Sopii epäillä kestääkö läntinen maailma samassa tahdissa, on tapana että vahva syö heikon ja alistaa sen käskykoneistonsa alle.

Ideologian tasolla valta Kiinassa on keskittyneempää, siellä ei ole hallituksessa sirkusta kuten Trumpin Yhdysvalloissa, siellä ei ole kansa syöksemässä vallasta johtajaansa kuten Putinin Venäjällä…

Kommunisminen Kiina menee monella mittarilla Yhdysvaltojen ohi ja ottaa johdon maailmanvallasta.

Olemme antamassa vallan ja johdon kommunisteille, hei,,,, ja sen länsimaat jo hyväksyy…!!!

Suomikin maksaa / vuosi muutaman miljoonan Kiinalle miellyttääksen heitä Pandojen sijoituspaikkana, Suomi on täysin riippuvainen viennistä ja kohta se on täysin riippuvainen Kiinan viennistä, siihen ei tule menemään pitkään. Isäntä voi sitten määrätä meidän ulko-ja sisäpolitiikkaa taloudellisin keinoin… kuten Neuvostoliitto aikoinaan.

Sinäänsä hassua että Suomikin taas kommareiden ”pirskeissä” mukana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu